ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Τελειώνει η καραντίνα και παρουσιάζεται ο Οζίλ!

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μεσούτ Οζίλ αναμένεται να γίνει και επίσημα παίκτης της Φενερμπαχτσέ που τον έχει "κλείσει" εδώ και καιρό.

Τελειώνει η καραντίνα και παρουσιάζεται ο Οζίλ!

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει πατήσει το πόδι του στην Τουρκία εδώ και μία εβδομάδα. Όμως, ακόμη δεν έχει γίνει με κάθε επισημότητα παίκτης της Φενερμπαχτσέ. Όχι δεν πρόκειται να χαλάσει το deal.

Ο Γερμανός χαφ έκλεισε μία και καλή την πόρτα πίσω του. Η Άρσεναλ δεν θα τον έχει στις τάξεις της για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται.

Ωστόσο, γιατί δεν έχει γίνει η καθιερωμένη… εμφάνισή του με τη φανέλα μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου; Σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ αυτό οφείλεται σε έναν απλό λόγο. Στην… καραντίνα. Ο Οζίλ από τη στιγμή που άφησε το Λονδίνο και πέταξε προς την Κωνσταντινούπολη έπρεπε να τηρήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και όλους τους κανόνες που υπάρχουν αυτή την εποχή, ώστε να μην εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο ο κορονοϊός.

Έτσι, δεν μπορούσε να παρουσιαστεί και επίσημα από τους ανθρώπους της “Φενέρ”. Παρά το γεγονός πως και αυτός, αλλά και εκείνοι ήθελαν να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα συμβεί την Δευτέρα (25/1), σύμφωνα με την τουρκική ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτοιμος και πάλι να δείξει την αξία του ο Οζίλ!

Έτοιμος και πάλι να δείξει την αξία του ο Οζίλ!

Ο Μεσούτ Οζίλ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα που θα μπορούσε. Ο Μίκελ Αρτέτα του έδωσε ευκαιρίες. Αρκετές. Όμως, δεν πήρε ποτέ από τον έμπειρο μέσο αυτό που θα ήθελε ή που περίμενε.

Γι’ αυτό το λόγο και τον “τελείωσε”. Δεν τον έδιωξε από την ομάδα, αλλά του έδειξε ότι δεν έχει πλέον καμία θέση σε εκείνη μιας και τον άφησε τόσο εκτός λίστας της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και από εκείνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ταλαντούχος μέσος έχει πολλούς θαυμαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο λόγος είναι απλός. Ο τρόπος που παίζει. Λογικό και επόμενο πολλοί να περιμένουν πώς και πώς την “αναγέννηση” του Οζίλ στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Κάτι που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους αγνούς και απλούς φιλάθλους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ