ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Το τηλέφωνο του Αρτέτα άλλαξε τα πάντα στο μυαλό του Όντεγκαρντ!

Φαίνεται πως είναι θέμα ωρών, ώστε η Άρσεναλ να κάνει δικό της για τους επόμενους έξι μήνες τον ταλαντούχο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Το τηλέφωνο του Αρτέτα άλλαξε τα πάντα στο μυαλό του Όντεγκαρντ!

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ είναι πολύ κοντά στην Άρσεναλ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τους “κανονιέρηδες”. Ωστόσο, ποιος ήταν ο λόγος για να πάρει αυτή την απόφαση ο Νορβηγός μέσος;

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν είναι κανένας τυχαίος. Ο Ιταλός δημοσιογράφος είναι ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν και έχει πάντα το… ζουμί. Την είδηση που “καίει” και γίνεται λίγο αργότερα πρώτο θέμα σε πολλές ιστοσελίδες και ακόμη περισσότερα κανάλια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πριν βάλει τους Λονδρέζους στο.,.. παιχνίδι είχε επαφές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι μαζί του είχαν μία πολύ καλή σχέση για όσο κράτησε και θα ήθελαν όσο τίποτα να έχουν και πάλι τον Όντεγκαρντ στις τάξεις τους. Έκαναν “πέσιμο” και μάλλον θα τα είχαν καταφέρει αν ο Μίκελ Αρτέτα δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να μιλήσει με τον Σκανδιναβό “μάγο”!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η κίνηση του Αρτέτα που "έψησε" τον Όντεγκαρντ!

Η κίνηση του Αρτέτα που “έψησε” τον Όντεγκαρντ!

Δεν είναι μόνο να θέλει κάποιος προπονητής έναν παίκτη. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις οικονομικές προϋποθέσεις. Είναι και πως μπορεί να το εκφράσει. Ο Μίκελ Αρτέτα ψάχνει πώς και πώς έναν ποδοσφαιριστή με τις αρετές του Μάρτιν Όντεγκαρντ. Οπότε του έδειξε πόσο σημαντικός είναι για εκείνον και τον πήρε τηλέφωνο.

Μία κίνηση που μπορεί να είναι μικρή, αλλά δεν παύει να είναι σημαντική. Ο Ισπανός προπονητής μέσω της επικοινωνίας που είχε με τον νεαρό μέσο τον “έψησε” να βάλει την Άρσεναλ ως προτεραιότητά του.

Οι λόγοι απλοί. Ότι θα πάρει εμπειρίες από ένα πρωτάθλημα, σαν το αγγλικό, που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να βγει μπροστά και να δείξει επί της ουσίας πως μπορεί να γίνει ηγέτης και να επιστρέψει σε έξι μήνες από τώρα ως… έτοιμος στη Ρεάλ Μαδρίτης για να μπει για τα καλά στα βαθιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες και ο Όντεγκαρντ από την Δευτέρα (25/1) θα είναι και επίσημα “κανονιέρης”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ