ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Αν της ‘φτάναν τα λεφτά θα έπαιρνε Μπαπέ η Ρεάλ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η «βασίλισσα» δεν μπορεί να δώσει τα 150 εκατομμύρια που ζητάει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν της ‘φτάναν τα λεφτά θα έπαιρνε Μπαπέ η Ρεάλ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί εδώ και χρόνια τον πρώτο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για να «χτίσει» την ομάδα πάνω του. Το «σίριαλ» μιας πιθανής μεταγραφής του στην ισπανική ομάδα κρατάει εδώ και αρκετές σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Βέβαια, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές το θαυμασμό του για τη «βασίλισσα», αλλά και για τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν. Εξάλλου, ο «Ζιζού» αποτελεί το είδωλο της παιδικής του ηλικίας. Η ισπανική ομάδα προσπαθεί να βρει μια «φόρμουλα» για να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η γαλλική ομάδα του έχει δώσει δύο επιλογές, σύμφωνα με το «ABC Deportes». Είτε να ανανεώσει και να παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στο Παρίσι, είτε να πωληθεί έναντι ενός αρκετά μεγάλου ποσού το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα ζητάει περί τα 160 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Όπως είναι λογικό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή των «μνηστήρων» του, αλλά αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν έχει τα χρήματα για να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, τα οικονομικά της «βασίλισσας» έχουν δεχθεί τεράστιο πλήγμα από την κρίση του κορονοϊού. Έτσι, δεν μπορεί να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Μπαπέ. Ήδη, άλλωστε, η ομάδα της Μαδρίτης προσπαθεί να μειώσει ακόμα περισσότερο τα έξοδα της. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να μαζέψει τα χρήματα, σύμφωνα με το «ABC Deportes» είναι να προχωρήσει σε δύο ακριβές πωλήσεις. Ο ένας παίκτης που αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, αρέσει αρκετά στην Παρί και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως μέρος ανταλλαγής για τον Μπαπέ. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι θα χρειαστεί να παραχωρηθεί ένας ακόμα παίκτης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

Παίζει… δυνατά και η Λίβερπουλ για τον Μπαπέ

Πάντως, η γαλλική «Parisien» έρχεται να να βάλει άλλη μια ομάδα στο… κόλπο. Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της αναφέρει πως η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για τον Μπαπέ. Μάλιστα, και ο ίδιος εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός να αγωνιστεί για τους «κόκκινους». Όπως τονίζεται, ο 22χρονος επιθετικός θεωρεί πως το γαλλικό πρωτάθλημα περιορίζει αρκετά το ταλέντο του. Έτσι, θεωρεί πως στην Premier League και με τη φανέλα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ θα μπορέσει και να έχει περισσότερες επιτυχίες, αλλά και να ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του και να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ