ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ο Μπενίτεθ ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό… comeback του!

Ο Ράφα Μπενίτεθ αποχώρησε από την κινεζίκη Νταλιάν και ήδη το όνομα του «παίζει» για αρκετούς ευρωπαϊκούς πάγκους, μεταξύ αυτών και της Νάπολι.

Ο Μπενίτεθ ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό… comeback του!

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ράφα Μπενίτεθ αποχώρησε από τη Νιουκάστλ μετά από μια επιτυχημένη τριετία. Ο ίδιος επέλεξε να φύγει από τους «ανθρακωρύχους», μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο, η επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κινεζικής Νταλιάν «ξίνισε» αρκετό κόσμο. Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός ήταν από τους πιο αγαπητούς και πετυχημένους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει το επιβεβαιώνουν πλήρως. Αν σκεφτεί κανείς ότι με εκείνον στον πάγκο η Βαλένθια κατέκτησε τα δύο τελευταία της πρωταθλήματα (2001/02 και 2003/04), ενώ παράλληλα ο ίδιος πήρε και το Champions League με τη Λίβερπουλ, αλλά και το Europa League με την Τσέλσι, τότε σίγουρα η επιλογή του να φύγει για την Κίνα προξένησε απορίες.

Πάντως, δύο χρόνια αργότερα, ο Μπενίτεθ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο 60χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την Νταλιάν, καθώς η κατάσταση στην Κίνα λόγω κορονοϊού έχει κάνει δύσκολη τη ζωή της οικογένειά τους. Όπως είναι λογικό, το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος, έχει φέρει το όνομα του στην επιφάνεια για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Η Σέλτικ είναι αυτή που… ακούστηκε πρώτη για τον Ισπανό. Η ομάδα της Σκωτίας αναζητά τον αντικαταστάτη του Νιλ Λένον, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος. Μπενίτεθ

Πιθανή και η επιστροφή στη Νάπολι

Παράλληλα, όμως, οι Καθολικοί δεν παίζουν… μόνοι τους για τον 60χρονο προπονητή. Κι αυτό γιατί, και η Νάπολι φαίνεται να τον έχει στα υπ’ όψιν της. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει άρει πλέον την εμπιστοσύνη του προς τον Τζενάρο Γκατούζο βλέποντας να απειλείται ακόμα και η είσοδος στην πρώτη τετράδα και να ψάχνει ήδη για διάδοχη κατάσταση.

Έτσι, ο Μπενίτεθ, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, είναι η πρώτη επιλογή των «Παρτενοπέι». Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από το 2013 ως το 2015 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο ίδιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον σύλλογο του ιταλικού Νότου και δεν αποκλείεται να επιστρέψει εφόσον του ζητηθεί. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το μέλλον του 60χρονου προπονητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ