ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Έρικσεν και… τέζα η Μίλαν! (vid)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 97' υπέγραψε το ντέρμπι του Μιλάνου, «σκότωσε» τη Μίλαν κι έστειλε την Ίντερ στα ημιτελικά (2-1)!

Έρικσεν και… τέζα η Μίλαν! (vid)

Ο… φευγάτος Κρίστιαν Έρικσεν «λύτρωσε» την Ίντερ! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δανού στο 97′, οι «νερατζούρι» έριξαν στο καναβάτσο τη Μίλαν (2-1) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τους «ροσσονέρι», αλλά μετά τους… κρέμασε. Ο Σουηδός σούπερ σταρ κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Λουκάκου κι αποβλήθηκε τελικά στο 58′. Ο Βέλγος φορ πήρε την… εκδίκηση του λίγο αργότερα, ισοαφαρίζοντας το ματς με πέναλτι, προτού ο Έρικσεν δώσει την πρόκριση.

«Μίλησε» ο Ζλάταν – Παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Λουκάκου

Η Μίλαν ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 2′ είχε την πρώτη καλή στιγμή. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι συνδυάστηκαν εξαιρετικά, αλλά το σουτ του Λεάο πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα απείλησε ξανά. Ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Λεάο, όμως η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Η Ίντερ απάντησε στο 24′, με τον Ταταρουσάνου να διώχνει με το πόδι το πλασέ του Λουκάκου από την περιόχη.

Τελικά, όμως, η πίεση της Μίλαν απέδωσε καρπούς στο 31′. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τη Μίλαν! Οι «νερατζούρι» έφτασαν μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 38. Ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Σάντσεζ να παίρνει την κεφαλιά και τον Ερνάντες να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου λίγο έλειψε να πάρει «φωτιά», με τους Ζλάταν και Λουκάκου να έχουν άσχημο επεισόδιο και να τους χωρίζουν τελικά οι ψυχραιμότεροι. Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στην ισοφάριση, αλλά το διαγώνιο σου του Πέρισιτς πέρασε λίγο άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αποβλήθηκε ο Ζλάταν – Πήρε… εκδίκηση ο Λουκάκου και τη λύτρωσε ο Έρικσεν

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 49′. Ο Σάντσεζ έκανε το σουτ στη κίνηση μετά από σέντρα του Χακίμι, αλλά ο Ταταρουσάνου έδιωξε σε κόρνερ. Στο 58′ οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είχε δεχθεί κάρτα στη μανούρα με τον Λουκάκου, δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη μετά από φάουλ στον Κολάροφ, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους μετά την αποβολή και «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 67′, αλλά η κεφαλιά του Πέρισιτς πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, η Ίντερ βρήκε το γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο… ανέτρεψε τον Μπαρέλα εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λουκάκου δε λάθεψε στο πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έψαχνε και το γκολ της νίκης και στο 87′ το σουτ του Βιδάλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, ο Ταταρουσάνου έκανε τεράστια επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Λουκάκου. Έρικσεν

Τελικά, η… λύτρωση για την Ίντερ ήρθε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και μάλιστα με τον πιο απίθανο ήρωα. Ο Κρίστιαν Έρικσεν, που είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, μπήκε ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στην Ίντερ με 2-1! Έτσι, οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αφήνοντας εκτός τη συμπολίτισσα Μίλαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Κολάροφ (92′ Γιανγκ), Νταρμιάν (46′ Χακίμι), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (89′ Έρικσεν), Βιδάλ, Πέρισιτς (67′ Μαρτίνες), Σάντσεζ, Λουκάκου.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Νταλότ, Κιέρ (20′ Τομόρι), Ρομανιόλι, Ερνάντες, Μεϊτέ, Κεσί, Σελεμέκερς (85′ Καστιγιέχο), Ντίαθ (60′ Ρέμπιτς), Λεάο (85′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ