ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Κάνει… έρανο για να πληρώσει τον Οζίλ η Φενέρ!

Ο Μεσούτ Οζίλ, αν και δέχθηκε μεγάλη μείωση στις απολαβές του, κρίνεται ακριβός για τη Φενέρ, που ζήτησε την βοήθεια των οπαδών της για την πληρωμή του.

Κάνει… έρανο για να πληρώσει τον Οζίλ η Φενέρ!

Αν μη τι άλλο ήταν μια από τις κορυφαίες μεταγραφές του φετινού Ιανουαρίου. Η απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ από τη Φενέρμπαχτσέ έκανε τον γύρο του κόσμου. Πράγμα αναμενόμενο αν λάβουμε υπόψη την ποιότητα του Γερμανού μεσοεπιθετικού. Άλλωστε, δείγματα αυτής είδαν άπαντες στα 7,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο ίδιος δεν έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής στους «Κανονιέρηδες» κι αποφάσισε να κυνηγήσει μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Η Φενέρ ήταν εκεί και προσέφερε ένα πλήρως ελκυστικό πακέτο στον Οζίλ για να τον κάνει δικό της. Κάτι που πέτυχε και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Κυριακή (24/1).

Για να ολοκληρωθεί βέβαια η μετακίνηση του, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός χρειάστηκε να δεχθεί μια τεράστια μείωση στον μισθό του. Στους «Κανονιέρηδες» λάμβανε 350.000 λίρες την εβδομάδα για να… κάθεται ουσιαστικά τις δύο τελευταίες σεζόν. Ένα ποσό που η Φενέρ δεν μπορούσε να του προσφέρει επ’ ουδενί. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Τσαγκρί Νταβράν, ο Οζίλ θα λαμβάνει από τα «Καναρίνια» περίπου 52.500 ευρώ την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο για ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με συνολικές απολαβές 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος δε θα πληρωθεί από την τουρκική ομάδα καθόλου για τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Οζίλ

Ήδη συγκεντρώθηκαν 135.000 ευρώ από τον… έρανο

Παρόλα αυτά, παρά τη μείωση του μισθού του, τα χρήματα είναι ακόμα πολλά για την Φενερμπαχτσέ. Έτσι, τα «Καναρίνια» αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθεια των… οπαδών τους για να πληρώσουν τον Οζίλ. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, ζήτησε τη Δευτέρα (25/1) τη συνδρομή των οπαδών, ούτως ώστε να καλυφθεί έστω ένα μέρος των απολαβών του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Αυτό θα γίνει μέσω μηνυμάτων από το κινητό τηλέφωνο κάθε οπαδού, ο οποίος θα πρέπει να στέλνει το μήνυμα «1907», τη χρονιά δημιουργίας της Φενέρ δηλαδή. Κάθε μήνυμα θα έχει κόστος περίπου 2 ευρώ. Ήδη φαίνεται πως έχει πιάσει τόπο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Νταβράν, την πρώτη μέρα μόνο στάλθηκαν 60.000 SMS, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 135 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, και τα έσοδα από τις πωλήσεις της φανέλας του αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά στη συγκέντρωση χρημάτων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ