ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: “Δε νομίζω να θέλει ο Φρανκ να μιλήσει μαζί μου”

Ο τεχνικός της Τότεναμ , Ζοσέ Μουρίνιο, σχολίασε την πρόσφατη απόλυση του πρώην πια κόουτς της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Μουρίνιο: “Δε νομίζω να θέλει ο Φρανκ να μιλήσει μαζί μου”

Ο χώρος της προπονητικής είναι πολύ σκληρός και ο Φρανκ Λάμπαρντ το βίωσε πρόσφατα αυτό στο πετσί του. Ο πρώην Άγγλος μέσος αποτελεί παρελθόν πια από τον πάγκο της Τσέλσι. Ειδικότερα, μετά από 1,5 χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας απολύθηκε αφήνοντας τους “μπλε” στην 9η θέση, 5 πόντους πίσω από την τετράδα.

Πολλοί θεώρησαν άδικο τον τρόπο που φέρθηκε η Τσέλσι σε έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των “μπλε” ως παίκτης. Άλλοι θεωρούν ότι και πολύ άργησε ο Αμπράμοβιτς δεδομένου ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε το χειρότερο ποσοστό συγκομιδής βαθμών ανά παιχνίδι από κάθε άλλο τεχνικό της Τσέλσι μέσα στον 21ο αιώνα (1,75).

Την απόλυση του συναδέλφου του κλήθηκε να σχολιάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση επί της Γουίκομπ στο Κύπελλο Αγγλίας.

“Δεν νομίζω ότι ο Φρανκ θέλει να μιλήσει μαζί μου ή με κανέναν εκτός από τον στενό του κύκλο της οικογένειας και των φίλων του. Αλλά είμαι πάντα λυπημένος όταν ένας συνάδελφος χάνει τη δουλειά του και ο Φρανκ δεν είναι απλώς συνάδελφος. Είναι ένα σημαντικό άτομο στην καριέρα μου, οπότε λυπάμαι που έγινε αυτό. Αλλά είναι τέτοια η βαρβαρότητα του ποδοσφαίρου, ειδικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οπότε όταν γίνεσαι προπονητής ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα σου συμβεί.”

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Λάμπαρντ: «Είμαι απογοητευμένος, δεν μου δόθηκε χρόνος…»

Ο Λάμπαρντ με μήνυμα του, ευχαρίστησε τους πάντες στον σύλλογο για την έως τώρα συνεργασία τους. Ωστόσο… εξέφρασε και την πικρία του που δεν θα συνεχίσει το έργο του στην Τσέλσι.

«Ήταν ένα μεγάλο προτέρημα και μεγάλη τιμή για εμένα το να είμαι προπονητής ενός τόσο σπουδαίου κλαμπ όπως είναι η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται χρόνια στην ζωή μου. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους του φίλους της ομάδας που με στήριξαν όλους αυτούς τους 18 μήνες. Πιστεύω πως καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μένα.

Ήξερα πως όταν πήρα αυτήν την θέση θα περνούσα αρκετές δυσκολίες, καθώς ήταν σε μια δύσκολη εποχή για τον σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχω καταφέρει εδώ και είμαι ικανοποιημένος που ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας έκαναν το βήμα παραπάνω και αγωνίζονται πλέον στην πρώτη ομάδα. Αυτοί είναι το μέλλον της Τσέλσι και είμαι περήφανος για αυτό.

Πάντως είμαι απογοητευμένος που δεν μου δόθηκε χρόνος φέτος για να προπονήσω την ομάδα και να καταφέρω να την φτάσω στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αμπράμοβιτς, την διοίκηση μας, τους βοηθούς μου και όλους όσους δούλεψαν μαζί μου σκληρά και με επιμονή, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το μέλλον», ήταν το μήνυμα του Φρανκ Λάμπαρντ, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ