Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όσκαρ: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Τσέλσι»
Home Page

Όσκαρ: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Τσέλσι»

Ο Όσκαρ παραχώρησε συνέντευξη σε διεθνές Μέσο Ενημέρωσης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

26.01.2021 | 16:03

Ο Όσκαρ μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσέλσι για να κλείσει την καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος αστέρας αγωνίζεται στη Shanghai SIPG από το 2017, όταν και αποχώρησε από τους «μπλε».

Τότε, ο Όσκαρ ήταν μόλις 26 ετών και η απόφασή του δεν άργησε να τον «σημαδέψει». Πολλοί αποδοκίμασαν την επιλογή του, χαρακτηρίζοντάς την «αφελή» και «οικονομικά υποκινούμενη». Ο ίδιος, ωστόσο, συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας 21 τέρματα σε 73 εμφανίσεις με την ομάδα του.

«Δεν νομίζω να φύγω από την Κίνα. Βλέπω ένα τεράστιο project εδώ. Αλλά για το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να επιστρέψω στην Τσέλσι. Έχτισα μία όμορφη ιστορία εκεί και πήγα στην Πρέμιερ Λιγκ πολύ νέος. Ήταν μία περίοδος που δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στους Βραζιλιάνους παίκτες. Βοήθησα να αλλάξει αυτό. Τώρα θα είμαι λίγο μεγαλύτερος και θεωρώ πως παίζω καλύτερα, έχω καλύτερες επιδόσεις. Πιστεύω ότι η Τσέλσι είναι το κατάλληλο μέρος για εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Όσκαρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοικος «Στάνφορντ Μπριτζ» το 2012. Μάλιστα, είχε συζητηθεί η κίνησή του να πάρει το Νο.11 του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός επέστρεψε το 2014 στο Λονδίνο και τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα με το Νο.8.

«Ο Ντρογκμπά ήρθε και μου μίλησε. Μου έκανε πολλά κοπλιμέντα, τονίζοντας ότι μου ταίριαζε η φανέλα με το Νο.8. Φυσικά, θα άλλαζα νούμερο ακόμα κι αν απλά το απαιτούσε. Εγώ του είπα “είναι ο δικός σου αριθμός. Θα αλλάξω χωρίς καν να το ζητήσεις”. Τότε ήταν που πήρα το Νο.8».

Στην Τσέλσι, ο Όσκαρ αγωνίστηκε συνολικά πέντε χρόνια. Στην περίοδο αυτή αγωνίστηκε 94 φορές και σκόραρε 21 γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version