ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ για Λάμπαρντ: «Εμένα με στήριξαν στα δύσκολα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ απολύθηκε από την Τσέλσι και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε γι' αυτό και αναφέρθηκε στη δική του δύσκολη περίοδο στη Γιουνάιτεντ.

Σόλσκιερ για Λάμπαρντ: «Εμένα με στήριξαν στα δύσκολα»

Αν μη τι άλλο η δουλειά του προπονητή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Φρανκ Λάμπαρντ το κατάλαβε αυτό με τον χειρότερο τρόπο. Μόλις την περσινή σεζόν οδηγούσε τη νεανική Τσέλσι στην τετράδα και στους ομίλους του Champions League. Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά φέτος. Το καλοκαίρι οι «μπλε» δαπάνησαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσουν το ρόστερ. Οι απαιτήσεις, όπως είναι λογικό ανέβηκαν αρκετά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν πως η ομάδα του Λονδίνου θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι και το πρωτάθλημα στην Premier League.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Με τη συμπλήρωση 19 αγωνιστικών, οι «Μπλε» φιγουράρουν στην 9η θέση της βαθμολογίας, έντεκα πόντους από τη κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λάμπαρντ φαίνεται πως λύγισε από την πίεση που έφεραν οι πολλές μεταγραφές. Δεν μπόρεσε ουσιαστικά να διαχειριστεί το νέο και πιο πλήρες ρόστερ που του δόθηκε. Έτσι, η Τσέλσι πήρε την απόφαση να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λάμπαρντ

Δεν έμαθε από τον… Σόλσκιερ η Τσέλσι

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ρωτήθηκε για την απόλυση του Άγγλου τεχνικού. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλωστε, ίσως να είναι ο πιο… κατάλληλος για να μιλήσει για δυσκολίες. Ο ίδιος αντιμετώπισε αρκετές, αλλά και ένα μεγάλο διάστημα αμφισβήτησης στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων». Τα αποτελέσματα δεν έρχονταν και η εικόνα της ομάδας ήταν κακή. Ουσιαστικά, βρέθηκε ουκ ολίγες φορές με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμα και τη φετινή, εξαιρετική, σεζόν της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δίχως εντός έδρας νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ, μέχρι τον Δεκέμβρη όλα φάνταζαν… μαύρα.

Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν και πλέον η ομάδα του Μάντσεστερ φιγουράρει στην κορυφή της Premier League. Ο Νορβηγός τεχνικός, μιλώντας για τον Λάμπαρντ, αναφέρθηκε στη στήριξη που έλαβε αυτός από την ομάδα του σε σχέση με τον Άγγλο συνάδελφο του. «Πέρασε μια δύσκολη περίοδο, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Όλοι γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολα διαστήματα στη δουλειά, όμως εγώ είχα τη στήριξη του συλλόγου. Η ηγεσία παρέμεινε σταθερή σε αυτό που επέλεξε όταν είχα δυο – τρία άσχημα διαστήματα με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ