ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Άνετη η Γιουβέντους και χωρίς Κριστιάνο (vid)

Δίχως να ιδρώσει και πολύ, η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπαλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας νικώντας τη με 4-0 στο «Allianz Stadium».

Άνετη η Γιουβέντους και χωρίς Κριστιάνο (vid)

Μπορεί να είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αποστολής, αλλά η Γιουβέντους ήταν κυρία στο ραντεβού της. Έκαμψε την αντίσταση της Σπαλ εντός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. Νίκησε την ομάδα της 2ης κατηγορίας με 4-0 και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στο ένατο λεπτό ο Αλβάρο Μοράτα έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια που κατέληξε σε ένα σουτ ακριβείας από την άκρη της μεγάλης περιοχής. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο τερματοφύλακας έκανε μια καταπληκτική απόκρουση και τον σταμάτησε παραχωρώντας κόρνερ.

Η Γιούβε με τη συμπλήρωση εντός τετάρτου κέρδισε πέναλτι. Ο Ραμπιό έπεσε μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής χρειάστηκε το VAR για να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Ο Μοράτα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Στο 24΄ ο Κουλουσέφσκι πήρε πάσα μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα τρομερό χαμηλό σουτ προς το κέντρο της εστίας. Ωστόσο, ο Ετρίτ Μπερίσα πραγματοποίησε μια υπέροχη απόκρουση.

Οκτώ λεπτά αργότερα η Γιουβέντους έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Τζιανλούκα Φραμπότα σκοράροντας με εξαιρετικό σουτ. Ο νεαρός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την απόφαση του Αντρέα Πίρλο να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Σπαλ ήρθε στο 35′. Ο γερόλυκος Φλόκαρι δεν κατάφερε να κερδίσει τον δυο χρόνια μεγαλύτερό του, Μπουφόν. Στο 44ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Σεκ, αλλά ο ρέφερι είπε «παίζετε».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γιουβέντους

«Σβηστά» την πρόκριση η Γιουβέντους

Στο 53′ είχαμε ξανά το σκηνικό Κουλουσέφσκι-Μπερίσα. Με τον τερματοφύλακα της Σπαλ να βγαίνει για δεύτερη φορά νικητής στερώντας τη χαρά από τον ξανθομάλλη επιθετικό της Γιουβέντους.

Έχοντας τον αέρα των δυο γκολ, η Γηραιά Κυρία δεν θέλησε να ρισκάρει παραπάνω. Άφησε τη Σπαλ να πάρει πρωτοβουλίες για το επόμενο δεκάλεπτο. Μια από αυτές λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα ελέω της χαλαρότητας των παικτών της.

Αλλά ο Κουλουσέφσκι το πήρε προσωπικά… Ο Κιέζα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών, σέρβιρε στον Σουηδό φορ ο οποίος δεν λάθεψε. Ήθελε απεγνωσμένα το γκολ και το πέτυχε κάνοντας το 3-0. Το κερασάκι στην Τούρτα έβαλε ο Κιέζα που από δημιουργός έγινε εκτελεστής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ