Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Σίτι σάρωσε και το Χόθορνς και βάζει πλώρη για τον τίτλο (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι σάρωσε και το Χόθορνς και βάζει πλώρη για τον τίτλο (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι αναρριχήθηκε στο υψηλότερο βαθμολογικό σκαλί της Πρέμιερ Λιγκ μετά την άνετη επικράτηση επί της Γουέστ Μπρομ με 5-0.

27.01.2021 | 00:17

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε από την Γουέστ Μπρομ στο “Χόθορνς”. Οι “πολίτες” έκαναν επίδειξη δύναμης και φιλοδώρησαν με 4 γκολ (5-0) την Γουεστ Μπρομ. Έτσι, “σκαρφάλωσαν” στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κορυφαίοι για τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Ιλκάι Γκουντογκάν και ο Ζοάο Κανσέλο. Ο πρώτος σκόραρε 2 τέρματα και ο 2ος μέτρησε 1 ασίστ και ένα γκολ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα με τον Γκουντογκάν στο 6ο λεπτό.

Ο Ζοάο Κανσέλο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 20ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να ξεκινάει και να τελειώνει τη φάση. 10 λεπτά αργότερα ήρθε ο Γκουντογκάν για να πετύχει ένα πανέμορφο τρίτο τέρμα με προσωπική ενέργεια. Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μαχρέζ, με την κίνηση σήμα κατατεθέν του σκόραρε το 4-0 μέσα από την περιοχή.

Το τελικό σκορ έγραψε στο 57ο λεπτό ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Την ασίστ παρείχε ο Μαχρέζ με γύρισμα, με τον Ρόντρι να έχει μεγάλη συμμετοχής καθώς έσπασε την αντίπαλη άμυνα με την κάθετη μπαλιά του στον Αλγερινό.

Μετά το 0-5, η Σίτι έπαψε να ψάχνει μετ΄ επιτάσεως ένα 6ο γκολ και κάπως έτσι έσβησε το παιχνίδι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version