ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λίβερπουλ επέστρεψε και η Τότεναμ πλήρωσε τα σπασμένα (vid)

Μετά από 5 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Τότεναμ με 3-1.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε και η Τότεναμ πλήρωσε τα σπασμένα (vid)

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξένησε την Λίβερπουλ στο στάδιο “Τότεναμ Χότσπουρ”. Οι “κόκκινοι” έδωσαν απαντήσεις και μετά από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη στην Πρέμιερ, κέρδισαν με 3-1. Έτσι, έφτασαν στο -4 από την κορυφή έστω και με αγώνα παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη πλευρά, η απώλεια βαθμών για την Τότεναμ την διατήρησε στην 6η θέση και στο -8 από την κορυφή.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ απείλησε με το καλημέρα, με τον Μανέ να πλασάρει απελπιστικά άουτ. Η Τότεναμ απάντησε στο 5ο λεπτό με τον Σον να σκοράρει αλλά το VAR να ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι “κόκκινοι” είχαν την κατοχή της μπάλας και οι “πετεινοί” κυνηγούσαν ένα γκολ στην κόντρα. Η Λίβερπουλ όσο περνούσε η ώρα κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, με την Τότεναμ να είναι πιο οπισθοχωρημένη στο γήπεδο.

Τα “σπιρούνια” ανά διαστήματα έβγαιναν μπροστά αλλά τα έβρισκαν σκούρα απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά, ο Φιρμίνο αποτελούσε την πηγή απειλής των “κόκκινων”. Ειδικότερα, έβρισκε χώρο καθώς υποχωρούσε για να παραλάβει τη μπάλα και με κάθετες πάσες τροφοδοτούσε τον Μανέ. Ωστόσο, οι τελικές προσπάθειες του Σενεγαλέζου ήταν απογοητευτικές.

Τελικά, στο 45+3, η Λίβερπουλ μπήκε μπροστά στο σκορ. Μετά από 486 λεπτα χωρίς γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, οι φιλοξενούμενοι διέσπασαν την αντίπαλη άμυνα μετά από κάθετη του Χέντερσον στον Μανέ και γύρισμα του τελευταίου στον Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος είχε εύκολο έργο για το 1-0.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Ένα 2ο ημίχρονο με κομμένη την ανάσα

Στην επανέναρξη, οι 2 ομάδες μετρούσαν τις πληγές τους, με τους Κειν και Ματίπ να αποχωρούν ως τραυματίες.Το ξεκίνημα της ομάδας του Κλοπ στην επανάληψη ήταν εκρηκτικό. Μετά από χαμένη ευκαιρία του Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άρνολντ πέτυχε το παρθενικό φετινό του γκολ και το 2-0 μετά από ασταθή απόκρουση του Γιορίς σε σουτ του Μανέ.

Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν άμεσα τη ψυχρολουσία. Ο Χόιμπιεργκ στο 49΄με ένα κεραυνό μείωσε σε 2-1 με το φετινό πρώτο του γκολ στη Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ σκόραρε ένα εξαιρετικό τέρμα στην κόντρα επίθεση στο 59ο λεπτό. Με τη βοήθεια του VAR, όμως, η φάση πήγε σωστά πίσω και το γκολ ακυρώθηκε γιατί είχε προηγηθεί χέρι του Φιρμίνο.

Οι καρδιές των φίλων των γηπεδούχων μπήκαν ξανά στη θέση τους στο 65΄. Μετά από σέντρα του Άρνολντ, ο Ρόντον δεν έδιωξε τη μπάλα και ο Μανέ το εκμεταλλεύτηκε για το 3-1.

Εν τη απουσία του Κέιν, η Τότεναμ ήταν πλήρως ακίνδυνη, με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ