ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Και όμως ο “διάβολος” ματώνει από “λεπίδα” (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την ουραγό της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Και όμως ο “διάβολος” ματώνει από “λεπίδα” (vid)

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πραγματοποιήσαν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους σε κάθε σημείο του γηπέδου, με συνέπεια να ηττηθούν με 2-1. Οι προσωπικότητες των γηπεδούχων ήταν σε κάκιστο βράδυ, με τις “λεπίδες” να εκμεταλλεύονται τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έμεινε στο -1 από τη Σίτι και με αγώνα παραπάνω. Από την άλλη πλευρά, η ουραγός της βαθμολογίας έφτασε τους 8 βαθμούς στο δύσκολο έργο που πραγματοποιεί για την σωτηρία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Μπισάκα ήρθε στο 11ο λεπτό. Ο Γουάν Μπισάκα με γύρισμα του βρήκε τον Ράσφορντ σε θέση βολής αλλά ο Άγγλος σούταρε άουτ. 6 λεπτά αργότερα, ο Γκρίνγουντ μετά από κάθετη του Μπρούνο δε μπόρεσε να νικήσει τον Ραμσντέιλ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αν και είχε περισσότερο παθητικό ρόλο δε δίσταζε να βγει μπροστά όποτε της δινόταν η ευκαιρία. Έτσι, εξαργύρωσε το θάρρος της με ένα γκολ στο 24ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από κόρνερ που κέρδισε, ο Μπράιαν νίκησε τον Τουανζέμπε στον αέρα και εκμεταλλεύτηκε τη φοβική έξοδο του Ντε Χέα για το 1-0.

8 λεπτά μετά ακυρώθηκε γκολ της Γιουνάιτεντ του Μαρσιάλ για ένα φάουλ που θεώρησε ο διαιτητής ότι έκανε ο Μαγκουάιρ στον Ράμσντέιλ λίγα δεύτερα πριν. Η συγκεκριμένη απόφαση, πάντως, εις βάρος της Γιουνάιτεντ μοιάζει πολύ αυστηρή.

Οι “λεπίδες” φυσιολογικά οπισθοχώρησαν μετά τη επίτευξη του γκολ τους. Ωστόσο, κινδύνευαν ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες κλειδιά της Μάνστεστερ ήταν εκτός παιχνιδιού, με τον Μπρούνο και τον Πογκμπά να έχουν κακές επιλογές και ενέργειες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Η ψυχή της Σέφιλντ έκανε τη διαφορά

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Σόλσκιερ δεν βελτίωσε την εικόνα της, όπως θα περίμενε κανείς. Αντιθέτως, η ομάδα του Γουάιλντερ πατούσε ακόμα την αντίπαλη περιοχή.

Και ενώ έδειχνε η Σέφιλντ να έχει τον έλεγχο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 64ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ του Τέγιες, ο Μαγκουάιρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά.

Η Μάντσεστερ έμοιαζε να έχει βάλει τα θεμέλια για την ανατροπή αλλά η Σέφιλντ είχε αντίθετη άποψη. Στο 74ο λεπτό βγήκε μπροστά και από διαρκής αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων ο αμαρκάριστος Μπερκ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Η σφιχτή πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων δυσκόλευε πάρα πολύ τη δημιουργία των γηπεδούχων. Έτσι, δεν κατάφερε να κάνει ούτε φάση μέχρι το τέλος, με συνέπεια να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την αναμέτρηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ