ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κασάνο: «Στη Ρεάλ πήρα 14 κιλά τρώγοντας Nutella»

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε για το πέρασμα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στην περίοδο που πήρε 14 τρώγοντας νουτέλα με το κουτάλι.

Κασάνο: «Στη Ρεάλ πήρα 14 κιλά τρώγοντας Nutella»

Χωρίς αμφιβολία, ο Αντόνιο Κασάνο υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα «what if» στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης με πραγματικά ασύλληπτο ταλέντο εντός γήπεδού. Ωστόσο, μαζί με το ταλέντο αυτό ερχόταν και ο εκκεντρικός χαρακτήρας του. Εκρηκτικός και… αδάμαστος, ο Ιταλός παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, δεν μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να ελέγξει τον εαυτό του. Τα ξεσπάσματα του πάρα πολλά και οι τσακωμοί του με συμπαίκτες και προπονητές, ακόμα περισσότεροι. Πέραν, όμως τούτου, ήταν γνωστή και η τεράστια αγάπη του στην… καλοπέραση.

Ο Κασάνο είχε τεράστιο πρόβλημα με τον έλεγχο του βάρους του και το φαγητό. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Τόσο ο ίδιος, όσο και παλαιοί συμπαίκτες του το έχουν παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, ο Ιταλός επιθετικός έφερε στην επιφάνεια ένα περιστατικό όχι και τόσο γνωστό. Μια ιστορία από τότε που φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως ανέφερε, μετά τον τσακωμό του με τον Φάμπιο Καπέλο, πήρε 14 κιλά, τρώγοντας Nutella και χωρίς να τον νοιάζει καν το ότι έπρεπε να παίζει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κασάνο

«Έτρωγα Νουτέλα από το βάζο με το κουτάλι»

«Όταν πήρα μεταγραφή στη Ρεάλ έχασα 12 κιλά, αλλά όταν ήρθε ο Καναβάρο τα πήρα πίσω. Στη Ρεάλ Μαδρίτης είχαμε χορηγό την Νουτέλα και κάθε μήνα μας έδιναν πέντε κιλά από το προϊόν. Όταν ήρθε ο Καπέλο έβαλα δύο γκολ στα δύο πρώτα ματς κι ένιωθα ο βασιλιάς του κόσμου. Μετά με έβγαλε αλλαγή με τη Λυών, τσακωθήκαμε στη Χερέθ και με πέταξε εκτός ομάδας. Σε επτά μήνες πήρα 14 κιλά, έτρωγα Nutella από το βάζο με το κουτάλι και δε με ένοιαζε τίποτα», δήλωσε στο «Bobo TV» ο Κασάνο, μιλώντας με τους Κρίστιαν Βιέρι και Φάμπιο Καναβάρο.

Παράλληλα, ο Ιταλός φορ μίλησε για τον Φάμπιο Καπέλο, ζητώντας ετεροχρονισμένα συγγνώμη για τα όσα έγιναν μεταξύ τους στη Ρεάλ. Εξάλλου, οι δυο τους είχαν μια σχέση αγάπης και μίσους από την εποχή που συνεργαζόταν στη Ρόμα. «Ειλικρινά λυπάμαι για τα όσα έγιναν με τον Φάμπιο Καπέλο, έναν άνθρωπο που αγαπώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Κασάνο. Για την ιστορία ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε συνολικά 29 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας 4 γκολ, προτού αποχωρήσει για την Σαμπντόρια το καλοκαίρι του 2007.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ