ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Ακόμα… ζαλίζει με τις ντρίμπλες του ο Κριστιάνο! (vid)

Ακόμα και τώρα στα 35 ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κρατήσει την μπάλα λίγο παραπάνω και να ταλαιπωρήσει τους αντιπάλους του αρκετά!

Ακόμα… ζαλίζει με τις ντρίμπλες του ο Κριστιάνο! (vid)

Ένα όνομα, μία ιστορία, πάρα πολλά ρεκόρ. Ή αλλιώς Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος στράικερ μπορεί να έχει τα… χρονάκια του, όμως, αυτό δεν τον εμποδίζει σε τίποτα όσον αφορά την αγωνιστική του προσφορά στα ματς της Γιουβέντους.

Στα εύκολα; Στα δύσκολα; Αυτός είναι πάντα εκεί. Έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Άλλωστε τα 760 που έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του “μιλάνε” από μόνα τους. Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Απλά τα παραθέτουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ο σούπερ σταρ της “Μεγάλης Κυρίας” έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Η μπάλα μόλις πάει στα πόδια του, τις πιο πολλές φορές, φεύγει άμεσα. Πάει σε κάποιον συμπαίκτη, προκειμένου εκείνος να τον βρει με τη σειρά του και ο Κριστιάνο να σκοράρει. Κάτι που ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά.

Όμως, υπάρχουν στιγμές που ο κανόνας “σπάει”. Και είναι ωραίο να βλέπουμε από τον Πορτογάλο παίκτη να κρατάει την μπάλα και λίγη παραπάνω ώρα στα πόδια του, προσφέροντας… δύσκολες στιγμές στους αντιπάλους του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τα κάνει όλα και συμφέρει ακόμη και τώρα ο Κριστιάνο!

Τα κάνει όλα και συμφέρει ακόμη και τώρα ο Κριστιάνο!

Όταν ακόμη ήταν… αμούστακο παιδί ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα… θεματάκι. Δεν έδινε και πολύ την μπάλα στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η τεχνική του κατάρτιση ήταν τέτοια που σε ένα μόνο φιλικό παιχνίδι έκανε όργια κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να απαιτήσει τη μεταγραφή του.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Είναι ιστορία. Μία ιστορία που συνεχίζει να “τρέχει” μέχρι και σήμερα με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο επιθετικό. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει περάσει πολύς καιρός. Έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι. Ο έμπειρος φορ είναι ένας θρύλος του αθλήματος. Είναι ο σπουδαιότερος επιθετικός που έχει πατήσει στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τα 760 τέρματά του είναι ο καλύτερος τρόπος για να το δείξει αυτό.

Παρόλα αυτά εκείνο το παιδί που έχει ακόμα μέσα του θέλει να κρατάει λίγο παραπάνω την μπάλα στα πόδια του. Και όταν το κάνει το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω.


 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ