ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Έγκλημα του Μιλιτάο και τιμωρία για την Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη την 3η φετινή εντός έδρας ήττα της μετά την αποβολή του Μιλιτάο, την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Λεβάντε.

Έγκλημα του Μιλιτάο και τιμωρία για την Ρεάλ (vid)

Στο πλαίσιο της 21ς αγωνιστικής της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Λέβάντε. H “βασίλισσα” έμεινε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες, με συνέπεια να μην αποφύγει την 4η φετινή της ήττα στη σεζόν – αυτή τη φορά με 2-1. Έτσι, παρέμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία μετράει 2 παιχνίδια λιγότερα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Ρεάλ Μαδρίτης απείλησε πρώτη στο 6ο λεπτό στην κόντρα επίθεση με τον Αζάρ να δημιουργεί για τον Μπενζεμά, ο οποίος δε βρήκε δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα υπήρξε αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες. Η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε το γεγονός ότι έπαιζε την άμυνά της πολύ ψηλά, με τον Μιλιτάο να ανατρέπει τον Μοράλες, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον Κουρτουά. Έτσι, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Παρόλ αυτά, η “βασίλισσα” έβγαλε γρήγορα αντίδραση. Στο 13ο λεπτό, ο Κρος με μία μπαλιά – λέιζερ έβγαλε τον Ασένσιο στην κόντρα ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Αυτό ήταν το 2ο γκολ του Ισπανού στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ αγωνιζόταν πια σε σχηματισμό 4-4-1 και είχε χάσει μέτρα στο γήπεδο λόγω του αριθμητικού της μειονεκτήματος. Η πίεση των φιλοξενούμενων αυξανόταν με τον Ρότζερ να μην νικάει τον Κουρτουά μετά από λάθος του Μεντί.

Ο Ασένσιο έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 27΄ μετά από υπέροχο κοντρόλ αλλά κάκιστο τελείωμα.

Η Λεβάντε δεν άργησε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ. Ειδικότερα, στο 32ο λεπτό φόρτωσε την αντίπαλη περιοχή με παίκτες. Έτσι, μετά από σέντρα, ο Οντριοθόλα άφησε αμαρκάριστο τον Μοράλες, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ αλλά ο Ρότζερ νικήθηκε από τον Κουρτουά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν άντεξε η Ρεάλ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η “βασίλισσα” προσπαθούσε με μεγαλύτερη ένταση να βγει μπροστά. Στο 53΄έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μετά από απογοητευτικό πλασέ του Μπενζεμά.

Ο Αζάρ αντικαταστάθηκε από τον Βινίσιους μετά από 1 ώρα παιχνιδιού. Ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να εξελιχτεί στον μοιραίο παίκτη, καθώς καταλογίστηκε εις βάρος του πέναλτι στο 63ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε Ρότζερ αλλά ο Κουρτουά του αρνήθηκε το γκολ.

Η Λεβάντε άρχισε να ανακτά την κατοχή μετά το 60΄, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. Όλα αυτά μέχρι το 78ο λεπτό. Στην εξέλιξη μίας στημένης φάσης, ο Ρόζτερ βρήκε λίγο χώρο και εκτέλεσε για το 2-1.

Ο Βινίσιους άφηνε ανολοκλήρωτες τις προσπάθειες του και στο 82΄η Ρεάλ έφερε από τον πάγκο τον 19χρονο Αρίμπας και τον Μαριάνο Ντίαζ. Η κούραση στα πόδια των γηπεδούχων δεν τους έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ούτε την ισοπαλία. Έτσι, δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος και η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ