ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ένας βαθμός σαν κανένας για Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ (vid)

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ με αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στη μάχη για την επίτευξη των στόχων τους.

Ένας βαθμός σαν κανένας για Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Εμιρέιτς”. Σε μία χορταστική λευκή ισοπαλία, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ κυνήγησαν το γκολ αλλά πρόσθεσαν μόνο ένα βαθμό στη μάχη για την επίτευξη των στόχων τους. Έτσι, η μεν “κανονιέρηδες” με 31 βαθμούς έμειναν στο -6 από την τετράδα ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” έμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Αμφότερες οι ομάδες επιχείρησαν να πιέσουν ψηλά την ανάπτυξη του αντιπάλου τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυκλοφορούσε λίγο καλύτερα τη μπάλα ανταποκρινόμενη στην πίεση στο πρώτο 20 λεπτο. Έτσι, ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη με το πλασέ του Φρεντ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λένο.

Η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε στο 30ο λεπτό, με τον Πεπέ να πλασάρει ελάχιστα άουτ στην κόντρα επίθεση. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις αλλά όσο περνούσε η ώρα, η Γιουνάιτεντ κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο.

Ωστόσο, είτε οι έγκαιρες επεμβάσεις των αμυντικών της Άρσεναλ είτε οι άστοχες τελικές προσπάθειες του Ράσφορντ ή του Μπρούνο απέτρεπαν το γκολ.

Αμφότερες έψαξαν το γκολ χωρίς επιτυχία

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά. Η είσοδος του Γουίλιαν στη θέση του Μαρτινέλι ανέβασε την επιθετικότητα των γηπεδούχων. Μόλις στα πρώτα 5 λεπτά στην επανάληψη είχαν 2 προσπάθειες, οι οποίες σταμάτησαν στα σώματα.

Μετά αυτό εκρηκτικό 5λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν ξανά τα ηνία του αγώνα. Έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 55ο λεπτό μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και άστοχο τελείωμα του Καβάνι.

Η Άρσεναλ είχε την καλύτερη της φάση στο ματς στο 65ο λεπτό μετά το δοκάρι του Λακαζέτ από απευθείας χτύπημα φάουλ. Το παιχνίδι είχε ανοίξει μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού, με τις 2 ομάδες να διεκδικούν τις στιγμές τους. Αμφότερες ήθελαν τη νίκη και έχασαν νέες ευκαιρίες στο 81΄και στο 88΄.

Αρχικά, ο Πεπέ βρήκε αρκετό χώρο αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. 2 λεπτά πριν το 90΄, ο Καβάνι δε μπόρεσε από κοντά να βάλει ένα δύσκολο τέρμα μετά από σέντρα του Γουάν Μπισάκα. Έτσι, έληξε το παιχνίδι χωρίς τέρματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ