ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Ίντερ πήρε… φόρα από το ντέρμπι και ποιος την πιάνει!

Η Ίντερ, με κεκτημένη ταχύτητα από το ντέρμπι με τη Μίλαν, διέλυσε με 4-0 την Μπενεβέντο και παρέμεινε στο κυνήγι των «ροσσονέρι» για το Scudetto.

Η Ίντερ πήρε… φόρα από το ντέρμπι και ποιος την πιάνει!

Η Ίντερ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στο να κάμψει την αντίσταση της Μπενεβέντο. Οι «νερατζούρι» έκαναν μια μεστή εμφάνιση και πήραν τη νίκη με 3-0, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν έθελξε ιδιαίτερα με την απόδοση της, αλλά πήρε ένα ακόμη τρίποντο. Οι Μιλανέζοι έφτασαν με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη τους στο Derby della Madonina και πλέον συνεχίζουν το κυνήγι του πρωταθλήματος.

Γκολ στην αρχή και… τίποτα

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις 6′. Ο Έρικσεν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ιμπρότα έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0! Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται στο 32′. Ξανά ο Δανός μεσοεπιθετικός απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Μοντίπο να διώχνει. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Χακίμι μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 36′ ήταν σειρά του Μαρτίνες να απειλήσει. Ωστόσο, το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι κατέληξε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, με την Ίντερ να κρατάει σχετικά εύκολα το υπέρ της 1-0. Ίντερ

«Καθάρισε» μέσα σε 10 λεπτά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Ίντερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 48′ έφτασε μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ. Ο Έρικσεν δοκίμασε το πόδι του από μακριά.  Η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Γκλικ και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μοντίπο. Τελικά, η πίεση των «νερατζούρι» επιβραβεύθηκε εννιά λεπτά αργότερα. Ο Μαρτίνες επωφελήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε σε θέση βολής, κάνοντας το 2-0 με συρτό σουτ!

Η Ίντερ είχε τον έλεγχο και στο 67′ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Μαρτίνες εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος της άμυνας της Μπενεβέντο και έστρωσε στον Λουκάκου που με πλασέ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ! Ο Βέλγος φορ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 78′. Ο Αλέξις Σάντσες τον βρήκε στην καρδιά της άμυνας με υπέροχη κάθετη κι εκείνος έκανε το 4-0!

Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις με την Ίντερ να παίρνει ένα άνετο τρίποντο. Με τη νίκη αυτή οι «νερατζούρι» έφτασαν τους 44 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές και διατηρούνται στη δεύτερη θέση, στο -2 από την συμπολίτισσα Μίλαν. Από την άλλη η Μπενεβέντο έμεινε στους 22 βαθμούς και τη 12η θέση όντας αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ (74′ Ντε Φράι), Ρανόκια, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα (64′ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (81′ Σένσι), Έρικσεν, Πέρισιτς, Μαρτίνες (74′ Σάντσες), Λουκάκου (81′ Πιναμόντι).

Μπενεβέντο (Φίλιππο Ιντζάγκι): Μοντίπο, Καλντιρόλα (60′ Παστίνα), Γκλικ, Μπάρμπα, Ντεπάολι, Ιονίτα (70′ Τέλλο), Βιόλα (60′ Σιαταρέλα), Χετεμάι, Ιμπρότα (70′ Φουλόν), Καπράρι (76′ Ινσίνιε), Λαπαντούλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ