Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Ζλάταν!
Μίλαν

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Ζλάταν!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κινδυνεύει με τιμωρία ως και 10 αγωνιστικές αν τα όσα είπε στον Ρομέλου Λουκάκου αποδειχτούν ρατσιστικά σχόλια.

30.01.2021 | 15:35

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στο παιχνίδι της Μίλαν με την Ίντερ. Όλα ξεκίνησαν από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κεσί στον Βέλγο φορ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον Ιβοριανό μέσο για το μαρκάρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ζλάταν που παρενέβη. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Σουηδός επιθετικός των Ροσονέρι είπε στον Βέλγο άσο των Νερατζούρι στα αγγλικά «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο».

Ο Λουκάκου από τη μεριά του θεώρησε πως ο Ζλάταν καταφερόταν υβριστικά προς την οικογένεια του. Έτσι του απάντησε εν εξάλλω καταστάσει: «Γαμ… εσύ και η γυναίκα σου, μιλάς για την μητέρα μου;». Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων κράτησε τους δύο παίκτες από το να μην έρθουν ουσιαστικά στα χέρια. Μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Λουκάκου κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Ζλάταν, με τους ανθρώπους της Ίντερ να τον κρατούν με το… ζόρι. Μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός έκανε νόημα στον Βέλγο να έρθει μαζί του στα αποδυτήρια για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μπορεί να φάει έως και 10 αγωνιστικές ο Ζλάταν

Η αναφορά του Ζλάταν σε χρήση βουντού προκάλεσε εντύπωση, και έκανε τους ειδικούς να ψαχτούν. Οι εκπρόσωποι της Μίλαν διέψευσαν ότι πρόκειται για κάποια ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου. Στη συνέχεια εξήγησαν ότι η αναφορά σε βουντού σχετίζεται με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα του 2018. Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, ο Λουκάκου αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τα «ζαχαρωτά» λόγω ενός βουντού μηνύματος.

Όπως και να έχει η ιταλική Ομοσπονδία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Αν κριθεί ότι ο Ζλάταν καταφέρθηκε ρατσιστικά εναντίον του Λουκάκου τότε ο Σουηδός κινδυνεύει με «καμπάνα» που μπορεί να φτάσει και τις 10 αγωνιστικές! Αν μη τι άλλο μια πολύ βαριά τιμωρία που μπορεί να αλλάξει όλη τη σεζόν της Μίλαν. Ωστόσο, μένει να δούμε τι θα συμβεί όταν πλέον ολοκληρωθεί και η έρευνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version