ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όποιον βρει “σκοτώνει” η Ρεάλ για να μειώσει τα χρέη της!

Τα οικονομικά προβλήματα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και λίγα, σύμφωνα με την "El Pais" και η "βασίλισσα" πουλάει όποιους παίκτες δεν χρειάζεται.

Όποιον βρει “σκοτώνει” η Ρεάλ για να μειώσει τα χρέη της!

Τα οικονομικά δεδομένα για τους δύο “μεγάλους” της Ισπανίας συνεχώς αλλάζουν. Αλλά προς το χειρότερο. Πριν λίγο καιρό ήταν η Μπαρτσελόνα, όμως, πλέον υπάρχουν δημοσιεύματα και για τη Ρεάλ Μαδρίτης που μόνο θετικά δεν είναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας “El Pais” ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του σκέφτονται τρόπους με τους οποίους θα κλείσουν την “μαύρη τρύπα” στα ταμεία του συλλόγου. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι πολύ απλός και αποτελεσματικός.

Να πουλήσουν παίκτες. Έτσι, θα έρθουν άμεσα “ζεστά” χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ενώ θα φύγουν και ποδοσφαιριστές με “βαριά” συμβόλαια. Γι’ αυτό το λόγο από εδώ και πέρα κανείς δεν θα πρέπει να αισθάνεται τόση μεγάλη ασφάλεια στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Τουλάχιστον μέχρι να μπουν χρήματα στα ταμεία και να πάρει τον δρόμο του και αυτό το θέμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν έχει φέρει σε δύσκολη θέση μόνο τις χώρες ή τους απλούς ανθρώπους. Αλλά ακόμη και οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα τα έσοδα πλέον να είναι μηδενικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις μεγαλύτερες χαμένες μιας και όλο αυτό το διάστημα που έχουν απαγορευτεί/μειωθεί τα ταξίδια προς την Ισπανία οι τουρίστες που επισκέπτονται κάποιο επίσημο κατάστημά της έχουν μειωθεί κατακόρυφα.

Τα πάγια έξοδα όχι απλά υπάρχουν. Αλλά δεν σταματάνε να “τρέχουν”. Οι “μερένχες” δεν θέλουν να φτάσουν στο… μηδέν μέχρι να σκάσει η φούσκα. Πιστεύουν ότι με τις απαραίτητες κινήσεις θα καταφέρουν να κρατήσουν σε πολύ καλό επίπεδο τα ταμεία τους, αλλά και να είναι ανταγωνιστικοί όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι. Αυτό που είναι από τα πιο σημαντικά -αν όχι το πιο σημαντικό- κομμάτι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα φέρουν τις καλύτερες προτάσεις και θα… κουνήσουν μαντήλι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ