ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Πάτησε» τη Χόφενχαιμ χωρίς να ιδρώσει η Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε αυτό που κάνει καλύτερα από τον καθένα. Να κερδίζει με αποστομωτικό τρόπο μη δίνοντας δικαίωμα ελάχιστης αμφισβήτησης.

«Πάτησε» τη Χόφενχαιμ χωρίς να ιδρώσει η Μπάγερν (vid)

Το ταξίδι της Μπάγερν Μονάχου στη φετινή Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται. Σημερινή αντίπαλος των Βαυαρών η αξιόμαχη Χόφενχαιμ. Η 19η αγωνιστική βρήκε την ομάδα του Φλικ στο +10 από τη 2η στη βαθμολογία Λειψία. Στο απέναντι στρατόπεδο η παρέα του Κράμαριτς φιγουράρει στη 12η θέση δείχνοντας ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Η σημερινή αποστολή της Χόφενχαιμ ήταν σαφώς η δυσκολότερη στη φετινή σεζόν. Η Μπάγερν Μονάχου από το πρώτο λεπτό ήθελε να δείξει έμπρακτα πως ήταν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έχοντας όρεξη για δημιουργία προκάλεσαν μεγάλους κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Γκνάμπρι, Κομάν και Μίλερ προσπάθησαν να ταίσουν τους εαυτούς τους μα πολύ περισσότερο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τελικά όσα δεν κατάφεραν οι επιθετικοί των Βαυαρών έκανε πράξη ο κεντρικός τους αμυντικός, Ζερόμ Μπόατενγκ. Ο έμπειρος στόπερ με άψογη κεφαλιά στο 32′ έλυσε τον γρίφο ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η άμυνα της Χόφενχαιμ άνοιξε με τη Μπάγερν να βρίσκει περισσότερους χώρους. Δέκα λεπτά μετά το πρώτο τέρμα ήρθε και το δεύτερο για την ομάδα του Χάνσι Φλικ. Δράστης αυτή τη φορά ο Τόμας Μίλερ, με τον Γερμανό να εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από πάσα ασίστ του Λεφαντόφσκι. Μπάγερν Λέβα

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν. Η Χοφενχάιμ έπιασε την άμυνα της Μπάγερν στον… ύπνο και με τον Κράμαριτς μείωσε στο 44′ σε 2-1 πηγαίνοντας στην ανάπαυλα όντας ένα τέρμα πίσω στο σκορ.

Η Μπάγερν πήρε… παραμάζωμα την παρέα του Κράμαριτς

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν μπήκε με στόχο να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν την υπόθεση νίκη. Οι γηπεδούχοι πάτησαν περιοχή με τους Κομάν και Γκνάμπρι προειδοποίησαν για αυτό που… ερχόταν. Στο 57′ οι Βαυαροί κατάφεραν να βρουν δίχτυα δια ποδός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με κοντινή προβολή έγραψε το 3-1.

Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκνάμπρι να βρει δίχτυα. Ο ταλαντούχος εξτρέμ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 εξαργυρώνοντας ιδανικά την πληθωρική του εμφάνιση. Στο υπόλοιπο μισάωρο του αγώνα οι γηπεδούχοι «έσβησαν» τις μηχανές. Ο Φλικ διαχειρίστηκε με ευκολία το παιχνίδι πανηγυρίζοντας στο φινάλε άλλη μια εύκολη νίκη. Άλλο ένα τρίποντο που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ