ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Στα «μαλακά» αλλά με «παραθυράκι» Ζλάταν και Λουκάκου

Από ένα ματς θα χάσουν λόγω του καβγά τους, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ρομέλου Λουκάκου αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να αυξηθεί η ποινή.

Στα «μαλακά» αλλά με «παραθυράκι» Ζλάταν και Λουκάκου

Στα «μαλακά» έπεσαν τουλάχιστον για την ώρα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ρομέλου Λουκάκου. Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με μία αγωνιστική τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, ποινή η οποία θα ισχύει μόνο για το Κύπελλο Ιταλίας. Αυτό σημαίνει πως ο Σουηδός σταρ της Μίλαν θα χάσει τον πρώτο αγώνα για την σεζόν 2021-22, ενώ ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ θα μείνει εκτός από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Γιουβέντους.

Το παραθυράκι που δημιουργει μπελάδες

Πέρα από την αρχική ποινή, υπάρχει και προέκταση όμως. Ο αθλητικός δικαστής καλείται να αποφασίσει αν θα ανοίξει έρευνα σχετικά με καταγγελίες για ρατσιστικές εκφράσεις από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς προς τον Λουκάκου αλλά και για τις απειλές του Βέλγου προς τον Σουηδό. Αυτό και αν τελικά αποδειχτεί μπορεί να επιφέρει επιπλέον ποινές για του δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ζλάταν κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 10 αγωνιστικών. Αντίστοιχα, βαρύτατη μπορεί να είναι και η τιμωρία του σέντερ φορ της Ίντερ. Στα «μαλακά» αλλά με «παραθυράκι» Ζλάταν και Λουκάκου

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Υπενθυμίζεται ότι, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου κόντεψαν να έρθουν στα χέρια. Όλα ξεκίνησαν από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κεσί στον Βέλγο φορ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον Ιβοριανό μέσο για το μαρκάρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ζλάταν που παρενέβη. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Σουηδός επιθετικός των Ροσονέρι είπε στον Βέλγο άσο των Νερατζούρι στα αγγλικά «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο».

Ο Λουκάκου από τη μεριά του θεώρησε πως ο Ζλάταν καταφερόταν υβριστικά προς την οικογένεια του. Έτσι του απάντησε εν εξάλλω καταστάσει: «Γαμ… εσύ και η γυναίκα σου, μιλάς για την μητέρα μου;». Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων κράτησε τους δύο παίκτες από το να μην έρθουν ουσιαστικά στα χέρια. Μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Λουκάκου κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Ζλάταν, με τους ανθρώπους της Ίντερ να τον κρατούν με το ζόρι. Μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός έκανε νόημα στον Βέλγο να έρθει μαζί του στα αποδυτήρια για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ