ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Τι περιμένει η Τσέλσι απο τον Τόμας Τούχελ;

Η Τσέλσι επέλεξε τον Τόμας Τούχελ για το νέο ξεκίνημα μετά την εποχή Λάμπαρντ και ο Γερμανός τώρα πρέπει να δείξει τι προπονητής είναι.

Τι περιμένει η Τσέλσι απο τον Τόμας Τούχελ;

Η Τσέλσι μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο που εμπιστεύτηκε τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της, επέλεξε να αλλάξει προπονητή και να πάει στην επιλογή του Τόμας Τούχελ. Του Γερμανού που μόλις πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λάμπαρντ ανέλαβε την Τσέλσι όταν δεν υπήρχαν παίκτες, δεν υπήρχαν μεταγραφές και ο σύλλογος έπρεπε να βγάλει μία τρομερά ιδιαίτερη χρονιά. Ο άλλοτε αρχηγός των μπλε, τα κατάφερε περίφημα. Μετέτρεψε μία  «χαμένη» χρονιά σε χρονιά με πολύ καλές στιγμές. Ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές και έδειξε ότι η Τσέλσι με λίγες αλλαγές μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Παρόλα αυτά, οι λίγες αλλαγές, έγιναν πολλές. Οι οικονομικές επενδύσεις τεράστιες και οι προσδοκίες ακόμα μεγαλύτερες. Κάπου εκεί ο Λάμπαρντ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το νέο πρότζεκτ και ήρθε μία ιδιαίτερα «άδοξη». Το θέμα ομως αυτή τη φορά δεν είναι ο Λάμπαρντ, αλλά ο Τόμας Τούχελ και αυτά που πρέπει να περιμένει η Τσέλσι από εκείνον.

Δεν μπορεί να κριθεί στην Παρί – Καλός διαχειριστής

Κατά την άποψή μου, ο Τούχελ και ο κάθε Τούχελ δεν μπορεί να κριθεί με σοβαρούς προπονητικούς όρους στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ανταγωνισμός στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν τόσο ανύπαρκτος, που κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τις προπονητικές του αρετές σε αυτές τις συνθήκες. Ή τουλάχιστον δεν μπορεί να τις κάνει φανερές σε βαθμό που να τεθούν υπό συζήτηση. Αν μπορεί να παράξει ή όχι ποδόσφαιρο. Αν έχει συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό και όλα αυτά, είναι πράγματα που δεν συμπαιρένονται από ένα πρωτάθλημα όπου ο Τούχελ και η Παρί κάνουν πλάκα… Τι περιμένει η Τσέλσι απο τον Τόμας Τούχελ;

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Αυτό βέβαια που σίγουρα μπορούμε να πούμε για τον Τούχελ είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό διαχειριστή. Ό,τι κι αν γινόταν ανάμεσα στους σούπερ σταρ της ομάδας και τη διοίκηση. Εκείνος μπόρεσε να μην εμπλακεί. Και εν τέλει να μην εμπλέξει και το αγωνιστικό κομμάτι σε όλο αυτό. Μπορεί ο Νεϊμάρ να ήθελε να φύγει. Μπορεί ο Μπαπέ, ο Καβάνι, ο Ικάρντι, ο Ντι Μαρία, να είχαν χίλια μπορεί. Αλλά με τον Τούχελ δεν έιχαν κανένα πρόβλημα. Και για την ομάδα, αγωνιζόντουσαν με πάθος. Και αυτό σίγουρα το πιστώνεται ο Γερμανός.

Το άλλο που μπορεί να ειπωθεί για τον Τούχελ είναι η προσέγγισή του στα δύσκολα παιχνίδια. Ο κόουτς της Παρί, πάντα παρέτασε μία σοβαρή ομάδα, που ήθελε να ήταν προσεκτική. Αν έβλεπε κανείς το γεγονός ότι στα μεγάλα ματς πάντα έπαιζε με δύο ανασταλτικά χαφ, ή με τους Μπαπέ, Νεϊμάρ χωρίς τρίτο επιθετικό μπροστά, καταλαβαίνει ότι φύλαγε τα ρούχα του για να έχει τα μισά. Και η λογική λέει ότι θα το κάνει και στην Τσέλσι αυτό, καθώς οι μπλε δεν θα είναι φαβορί στα μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια. Τι περιμένει η Τσέλσι απο τον Τόμας Τούχελ;

Γερμανικό project

Η Τσέλσι το καλοκαίρι πήγε σε ένα γερμανικό μοντέλο. Έδωσε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ και έφερε στην ομάδα Βέρνερ και Χάβερτζ. Αυτοί οι δύο θεωρητικά ήρθαν να ηγηθούν και να αποτελέσουν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Αυτούς, δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί και να αναδείξει ο Λάμπαρντ. Για τον Τούχελ, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο και θα είναι αυτό που περιμένουν όλοι να κάνει. Μάλιστα, είναι το πρώτο που περιμένουν όλοι να κάνει! Αν ο Τούχελ θέλει να ξεκινήσει με καλό πρόσημο στον πάγκο της νέας του ομάδας, θα πρέπει παρουσιάσει ένα διαφορετικό Βέρνερ και έναν διαφορετικό Χάβερτζ. Κι έτσι, θα πάρει το πρώτο μπουστ που χρειάζεται. Μέχρι να μας δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει…Ή δεν μπορεί να κάνει…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ