ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Η τελευταία μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ! (vid)

Σαν σήμερα το 2013 η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μία κίνηση που έμελλε να είναι η τελευταία στην καριέρα του "Μπεκς"

Η τελευταία μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ! (vid)

Η καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν από την αρχή ως το τέλος της αστραφτερή. Είχε δόξα, φήμη, τίτλους, πλούτη. Όλα όσα θα ήθελε ο ίδιος από τότε που ξεκινούσε στην Αγγλία το σπουδαίο αυτό ταξίδι. Κανείς δεν ήξερε που μπορεί να φτάσει.

Όμως, η ζωή καμία φορά είναι ο καλύτερος σεναριογράφος. Ο “Μπεκς” την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου του 2013 έδωσε τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μία κίνηση που θα έκανε ακόμη πιο αστραφτερή τη γαλλική πρωτεύουσα. Μία κίνηση που δεν θα έφερνε ούτε ένα… ευρώ στα ταμεία του Άγγλου παίκτη, αφού είχε συμφωνήσει τα χρήματα από το τελευταίο του συμβόλαιο να πάνε όλα σε ιδρώματα του Παρισιού και σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όπως και έγινε εν τέλει.

Ο Μπέκαμ δεν είχε τέτοια θέματα. Απλά ήθελε να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στον καλύτερο δυνατό προορισμό. Σίγουρα αν αυτό γινόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ακόμη πιο ωραίο. Όμως, πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ούτε να γυρίσουμε τον χρόνο προς τα πίσω.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; To μεγάλο φινάλε σε μία ακόμη μεγαλύτερη καριέρα σαν αυτή του Μπέκαμ!

To μεγάλο φινάλε σε μία ακόμη μεγαλύτερη καριέρα σαν αυτή του Μπέκαμ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Θεοί του ποδοσφαίρου έδωσαν την δυνατότητα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ να πάει σε μερικές από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης.

Κάτι που το κέρδισε με την αξία του, την σκληρή δουλειά και το μαγικό του… πόδι που έβγαζε απίθανες ασίστ και φαρμακερές σέντρες, ενώ όταν έπρεπε εκτελούσε κιόλας με αρκετά από τα φάουλ του να έχουν μείνει στην ιστορία. Είτε για τον τρόπο που κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα, είτε για το χρονικό σημείο που έγιναν γκολ μιας και ο “Μπεκς” ποτέ δεν φοβόταν να πάρει την ευθύνη πάνω στις πλάτες του.

Όμως, το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε δάκρυα μόνο για εκείνον. Ή για τους συμπαίκτες του, αλλά για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ