ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μυθικό «χαστούκι» στο 90′ για την Παρί! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε να φεύγει με άνετο τρίποντο από τη Λοριάν, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν μυθική ανατροπή στο τέλος (3-2), παίρνοντας μια πανάξια νίκη.

Μυθικό «χαστούκι» στο 90′ για την Παρί! (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν και Λοριάν. Σαν να λέμε Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Όπως και στη Βίβλο έτσι και στο γαλλικό ποδόσφαιρο ο Δαυίδ «ξάπλωσε» τον Γολιάθ, με την μικρή Λοριάν να ρίχνει στο καναβάτσο την Παρί (3-2). Δεν είναι, όμως, μόνο το αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό. Είναι ο τρόπος που ήρθε. Οι Παριζιάνοι στο 80′ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και «αγκαλιά» με τη νίκη και την κορυφή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκαναν μια μυθική ανατροπή στο τέλος και με γκολ του Μόφι στο 90′ πήραν τη δεύτερη σερί νίκη τους, πάλι με 3-2, ξανά με γκολ στα… χασομέρια!

Ισόπαλη στα αποδυτήρια… καταλάθος 

Η Λοριάν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς στο 7′. Ο Λοριέντ βρέθηκε σε καλή θέση από πλάγια, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο αμέσως επόμενο λεπτό, με την ίδια όμως κατάληξη. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 24. Ο Μέντες έπιασε μονοκόμματο σουτ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ρίκο.

Στο 31′ ο Γκρμπιτς δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά ο Ρίκο έδιωξε το σουτ του. Τελικά η πίεση της Λοριάν απέδωσε καρπούς στο 37′. Ο Αμπερζέλ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες και με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0! Ωστόσο, η Παρί κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε την ισοφάριση. Ο Μέντες ανέτρεψε τον Νεϊμάρ εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βραζιλιάνος ήταν εύστοχος από τη βούλα του πέναλτι κι έκανε το 1-1!

Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ικάρντι λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, αλλά η προβολή του πήγε άουτ. Ωστόσο, το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Παρί

Το γύρισε από τη… βούλα ο Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 57′ κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι. Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα, ο Μέντες ανέτρεψε τον Ικάρντι και κέρδισε δεύτερο πέναλτι για την ομάδα του. Ο Νεϊμάρ ήταν εύστοχος για ακόμα μια φορά κι έκανε το 2-1! Η Λοριάν απείλησε για πρώτη φορά στο 65′, αλλά το μακρινό σουτ του Λε Φέι πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ρίκο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ στο 72. Ο Νεϊμάρ βρήκε με υπέροχη σέντρα τον Ικάρντι, αλλά ο Ντρεγιέρ απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Αργεντινού. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του δευτέρου μέρους η Λοριάν βρήκε την ισοφάριση στο 81′. Μόφι και Βισά συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος κέρδισε και την κόντρα και πλάσαρε σωστά τον Ρίκο για το 2-2!

Δύο λεπτά αργότερα η Παρί έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Κιρζαβά μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 86′ ήταν σειρά του Μπαπέ να χάσει τεράστια ευκαιρία για τη νίκη, με τον Γάλλο να… καταφέρνει να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή. Η Λοριάν είχε και αυτή τη στιγμή της στο 89′. Ο Γκραβιγιόν εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ρίκο.

Τελικά, η ολική ανατροπή της Λοριάν έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λαπόρτ βρήκε με μαγική μπαλιά τον Μόφι στην πλάτη της άμυνας κι αυτός έφυγε στο… ξέφωτο και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ρίκο για το 3-2! Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια επική ανατροπή και νίκη και έφτασαν τους 18 βαθμούς, ανεβαίνοντας στη 17η θέση εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στους 45 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές κι έπεσε από την κορυφή της Ligue 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λοριάν (Κριστόφ Πελισιέ): Ντρεγιέρ, Γκραβιγιόν, Λαπόρτ, Μέντες (61′ Ντελαπλάς), Χεργκόλ, Λε Φέι (78′ Χαμέλ), Μονκονοντουί (46′ Τσαλόμπα), Αμπερζέλ, Μορέλ, Λοριεντέ (61′ Βισά), Γκρμπιτς (61′ Μόφι).

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Ρίκο, Φλορέντσι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Κιρζαβά, Παρέδες, Ντανίλο, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μπαπέ, Ικάρντι (82′ Σαράμπια).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ