ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Το πρωτάθλημα της Ατλέτικο είναι υπόθεση… Σουάρες (vid)

Με αυτόν τον Λουίς Σουάρες κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης προς τον τίτλο. Νέο θύμα του Ουρουγουανού, η Κάντιθ.

Το πρωτάθλημα της Ατλέτικο είναι υπόθεση… Σουάρες (vid)

Το ονειρικό ταξίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης στη φετινή Λα Λίγκα συνεχίστηκε στην έδρα της Κάντιθ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προχωρά από νίκη σε νίκη καταγράφοντας μια εκπληκτική πορεία, η οποία πιθανότατα να την οδηγήσει μέχρι τον τίτλο του πρωταθλητή. Αντίπαλος των «Ροχιμπλάνκος» σήμερα η μαχητική Κάντιθ, με τη νεοφώτιστη ομάδα να έχει κάνει φέτος ουκ ολίγες ζημιές.

Από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι έδειχνε να κλείνει προς την πλευρά της Ατλέτικο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ. Αυτό μπορεί να μην ήρθε στο πρώτο 20λεπτο όμως δεν άργησε και πολύ. Υπεύθυνος για το πρώτο τέρμα τη Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι φέρει αποκλειστικά ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός στο 28′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κάντιθ Ατλέτικο

Η αντίδραση της Κάντιθ ήρθε επτά λεπτά αργότερα, με τον Άλβαρο Νεγρέδο να ισοφαρίζει σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ στη γωνία του Γιαν Όμπλακ. Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όμως έκλεισε ξανά με την υπογραφή των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο 44′ ο Λεμάρ εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να έρχεται στη καρδιά της άμυνας της Κάντιθ. Εκεί ο Σαούλ έκανε την επαφή με τη μπάλα να παίρνει μεγάλη καμπύλη και να καταλήγει στα δίχτυα της Κάντιθ για το 1-2.

Με Σουάρες… μαινόμενο δεν κολλάει πουθενά η Ατλέτικο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Ροχιμπλάνκος» μπήκαν ουσιαστικά για να τελειώσουν μία και καλή την υπόθεση νίκη. Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουν το 3-1. Ο Λεμάρ κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής με τον Σουάρες να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Ουρουγουανός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας δύο τα προσωπικά του γκολ (14 συνολικά) και τρία αυτά της ομάδας του.

Το τέρμα του Σουάρες έφερε τα πράγματα ακριβώς εκεί που τα ήθελαν οι Μαδριλένοι. Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν τον ρυθμό του αγώνα και να τον φέρνει εξ’ ολοκλήρου στα μέτρα τους. Η κατοχή της μπάλας βρέθηκε στα πόδια των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε, με τους «Ροχιμπλάνκος» να πατούν όποτε θέλουν το γκάζι.

Παρόλα αυτά η Κάντιθ δεν είχε πει ακόμη τη τελευταία της λέξη. Οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 71′ μείωσαν το σκορ σε 2-3. Σκόρερ για τους νεοφώτιστους και πάλι ο Νεγρέδο, με τον έμπειρο φορ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να παραβιάζει την εστία του Όμπλακ. Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον με τη διαφορά των δύο ομάδων να πηγαίνει ξανά στο ένα γκολ.

Η Κάντιθ πήρε πρωτοβουλίες αναζητώντας την υπέρβαση ωστόσο κάθε της προσπάθεια κόλλησε στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ατλέτικο. Στο φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έβαλαν οριστικό τέλος στο ματς σκοράροντας ξανά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κόκε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Η Ατλέτικο συνέχισε νικηφόρα τη ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο ανοίγοντας τη διαφορά από τη 2η Ρεάλ στους 10 βαθμούς. Να σημειωθεί πως οι Μαδριλένοι έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ