ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ «κλείνει» αμυντικό της… Πρέστον!

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας της με τον Μπεν Ντέιβις, ο οποίος αγωνίζεται στην Πρέστον και τη Β' κατηγορία.

Η Λίβερπουλ «κλείνει» αμυντικό της… Πρέστον!

Η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγες ομάδες από τους τραυματισμούς. Οι αμυντικοί της ειδικά έχουν αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματα. Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τζο Γκόμες, Τζόελ Μάτιπ. Τρία ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και τραυματίστηκαν σοβαρά φέτος. Οι δύο πρώτοι κατά πάσα πιθανότητα θα χάσουν όλη τη φετινή σεζόν. Για τον τρίτο ακόμα υπάρχει μια… χαραμάδα αισιοδοξίας ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός, αλλά δεν είναι κάτι ακόμα σίγουρο. Όπως είναι λογικό μετά και το χτύπημα του Καμερουνέζοι, οι «κόκκινοι» βγήκαν στην αγορά για αμυντικό.

Το όνομα του Σκορντάν Μουστάφι έπαιξε αρκετά στα ρεπορτάζ του τελευταίου 24ώρου. Γενικότερα, η Λίβερπουλ «ξεψάχνιζε» την αγορά για έναν παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Η κίνηση, όμως, που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει πραγματικά έρχεται από το… πουθενά. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, όπως αναφέρει σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος, έχει κλείσει τον Μπεν Ντέιβις. Όχι δεν πρόκειται για τον αμυντικό της Τότεναμ, αλλά για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Πρέστον. Σε ομάδα δηλαδή της Championship, της Β’ κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντέιβις Λίβερπουλ

Η εξήγηση της απόκτησης Ντέιβις

Ο 25χρονος στόπερ θα κοστίσει στη Λίβερπουλ περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παράλληλα, οι «κόκκινοι» θα παραχωρήσουν στην ομάδα του και τον Σεπ φαν ντε Μπεργκ ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο αριστεροπόδαρος Άγγλος αγωνίζεται στην Πρέστον σταθερά από 2013 και στη φετινή σεζόν στην Championship έχει 19 συμμετοχές με μια ασίστ. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Λίβερπουλ τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Σέλτικ, που είχε κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Πάντως, η ενδεχόμενη μεταγραφή του, όσο να ‘ναι δεν έχει… ξετρελάνει τους οπαδούς της ομάδας. Ωστόσο, η κίνηση αυτή έχει την εξήγηση της. Όπως αναφέρει το «SkySports» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήθελε μια λύση εντός συνόρων, ούτως ώστε να αποφύγει τις δυσκολίες μετακίνησης ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό με βάση τα πρωτόκολλα του κορονοϊού. Έτσι, κινήθηκε για τον Άγγλο στόπερ προσφέροντας του ουσιαστικά μια ευκαιρία ζωής. Άλλωστε, δύσκολα θα βγει χαμένη από την περίπτωση του. Πρόκειται για έναν παίκτη μόλις στα 25 του, με προοπτική κάποιας εξέλιξης, που ακόμα κι αν δε βγει στο 100% μπορεί να πωληθεί μελλοντικά με κάποιο κέρδος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ