ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι: Ο παίκτης που δε γίνεται να του πάρεις τη μπάλα (vid)

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, απέδειξε κόντρα στην Μπιλμπάο ότι είναι σχεδόν αδύνατο να του πάρει μόνος σου τη μπάλα από τα πόδια

Μέσι: Ο παίκτης που δε γίνεται να του πάρεις τη μπάλα (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι μέσα στο 2021. Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του 2020 μετρούσε 7 γκολ και 2 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, μέσα στο νέο έτος μετράει ήδη 5 γκολ και 1 ασίστ σε 5 αγώνες.

Τελευταίο του θύμα ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία φιλοδώρησε με 1 γκολ. Ειδικότερα, με απευθείας χτύπημα φάουλ σκόραρε ένα κρίσιμο τέρμα στην τελική επικράτηση με 2-1 επί των Βάσκων.

Ο Αργεντίνος ήταν ορεξάτος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενδεικτικό είναι ότι όσο και να τον πίεζαν οι αντίπαλοι του έμοιαζε αδύνατο να του πάρουν τη μπάλα. Έχει, μάλιστα, κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο twitter, το οποίο απεικονίζει τους παίκτες της Μπιλμπάο με αποτυχία να προσπαθούν να ανακτήσουν τη μπάλα από τα πόδια του 33χρονου.

Τον χαρακτηρίζει, μάλιστα, ως τον παίκτη που είναι πιο ανθεκτικός στην πίεση του αντιπάλου. Κάποιος που παρακολουθεί συστηματικά τη Μπαρτσελόνα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, τα φάουλ είναι ο μόνος τρόπος για να χάσει τη μπάλα ο Μέσι.

Ούτε τα δημοσιεύματα της Mundo Deportivo δεν τον επηρεάζουν

H απόδοση του Λιονέλ Μέσι κόντρα στους Βάσκους δεν φάνηκε καθόλου να επηρεάζεται από τη δημοσιοποίηση του συμβολαίου του από τη Mundo Deportivo.

Η εφημερίδα “El Mundo” έφερε στο φως της δημοσιότητας τους όρους τους τελευταίου συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο Αργεντινός σούπερ σταρ από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα έχει εισπράξει περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μέσι πήρε δύο μπόνους με την υπογραφή του συμβολαίου του. Το πρώτο ήταν μπόνους υπογραφής το οποίο του πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό αυτόματα 115.225.000 ευρώ. Το δεύτερο ήταν για την πιστότητα του στην Μπάρτσα και του προσέφερε άλλα 77.929.955 ευρώ. Με μια πρόθεση, ο Μέσι από αυτά τα δύο μπόνους εξασφάλισε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ή για την ακρίβεια 193 εκατομμύρια!

Σχετικά με το υπόλοιπο ποσό, αυτό προέρχεται κυρίως από τις πάγιες αποδοχές του Αργεντινού. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτές φτάνουν τα 138 εκατομμύρια ευρώ. Κάπως έτσι φτάνουμε στα 492 εκατομμύρια ευρώ στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αν στα παραπάνω προστεθούν ορισμένα μπόνους ατομικά και ομαδικά για την επίτευξη στόχων συν το μέρος των δικαιωμάτων που του αναλογεί για την εκμετάλλευση του ονόματος τους φτάνουμε στα 555.237.619 ευρώ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ