ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Πρόταση από ομάδα του αγγλικού Top-6 στον Κόστα!

Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Top-6 της Premier League, αλλά δε τα βρίσκoυν στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Πρόταση από ομάδα του αγγλικού Top-6 στον Κόστα!

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2020 ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, λύνοντας το συμβόλαιο του. Ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» για προσωπικούς λόγους. Η ισπανική ομάδα δέχθηκε να τον αφήσει ελεύθερο και ο ίδιος αναζητά πλέον την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Όπως είναι λογικό, η έλευση του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο το καλοκαίρι έπαιξε κι αυτή το ρόλο της. Ο Ουρουγουανός φορ αποκτήθηκε για να αποτελέσει την βασική επιθετική επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε. Έτσι, ο χρόνος συμμετοχής του Ισπανού φορ θα μειωνόταν αισθητά.

Όπως είναι λογικό όταν ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του Ντιέγκο Κόστα κυκλοφορεί ελεύθερος, αρκετές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του. Ο ίδιος πάντως δεν έχει ακόμα βρει κάποια ομάδα να καλύπτει τις απαιτήσεις του στο 100%. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Οπότε, είναι λογικό να θέλει να βολιδοσκοπήσει όλες τις επιλογές του με ηρεμία. Πάντως, ο Ισπανός φορ φαίνεται να είχε ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στην Premier League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κόστα

Άγνωστη η ομάδα που του έκανε πρόταση

Σύμφωνα με το «SkySports», η ευκαιρία αυτή δεν είναι απίθανο να του δοθεί. Και μάλιστα σε ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει το αγγλικό Μέσο, μια ομάδα της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας φέρεται να του έκανε πρόταση συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή η ομάδα φαίνεται πως δεν είναι η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πάντως, το «SkySports» αναφέρει ότι η όποια πρόταση έγινε στον Κόστα δύσκολα θα τελεσφορήσει. Κι αυτό γιατί ο πρώην επιθετικός των Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει συμφωνία για περισσότερα χρόνια. Όπως τονίζεται, ο έμπειρος φορ ζητάει συμβόλαιο 2,5 ετών με συνολικές απολαβές περίπου 13 εκατομμυρίων λιρών. Παράλληλα, ο Κόστα δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί σε Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα της Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ