ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα… θησαυρίζει από τον Μέσι!

Μπορεί τα χρήματα που λαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα να «ζαλίζουν», αλλά το ίδιο κάνει και το κέρδος των «μπλαουγκράνα» από τον Αργεντινό.

Η Μπαρτσελόνα… θησαυρίζει από τον Μέσι!

Η δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα αποτέλεσε την είδηση των τελευταίων ημερών. Η «Mundo Deportivo» ήταν αυτή που αποκάλυψε το ακριβές ποσό που έχει λαμβάνειν ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Τα νούμερα που βγήκαν στο «φως» δεν θα ήταν παράλογο να πει κανείς ότι… ζαλίζουν. Κι αυτό γιατί, ο Αργεντινός σούπερ σταρ από τον Νοέμβριο του 2017, όταν και ανανέωσε, μέχρι και το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του θα λάβει 555 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι παραπάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ, δηλαδή, θα καταλήξει στον ίδιο.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών έφερε την οργή τόσο του Μέσι, όσο και της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να προβούν σε μηνύσεις κατά του ισπανικού Μέσου. Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» εξέδωσαν ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται περί μήνυσης. «Αρνούμαστε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη στη δημοσίευση του επαγγελματικού του συμβολαίου του Μέσι. Επίσης θα προβούμε στις κατάλληλες νομικές ενέργειες εναντίον της εφημερίδας».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέσι

Πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κέρδος για την Μπαρτσελόνα

Όπως είναι λογικό, όμως, τα χρήματα που λαμβάνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία. Άλλωστε, πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Όλα αυτά έχουν άμεσο αντίκτυπο στον κόσμο της ομάδας όταν μαθαίνει πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο Μέσι. Παράλληλα φυσικά με τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το Καμπ Νου.

Ωστόσο, το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων «EFE» έρχεται να δώσει μια διαφορετική οπτική στα πράγματα. Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, τα χρήματα που φέρνει ο 33χρονος σταρ στην Μπαρτσελόνα είναι κατά τι περισσότερα απ’ όσα λαμβάνει από την ομάδα. Κι αυτό γιατί, από τον Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα κερδίζει περίπου 250 με 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Χρήματα τα οποία προέρχονται από την πώληση των φανελών του, αλλά και τους χορηγούς που έρχονται εξαιτίας του. Οπότε, με τους υπολογισμούς του Μέσου αυτού αν ο Μέσι πληρώνεται περίπου με 140 εκατομμύρια τον χρόνο, τότε οι Καταλανοί έχουν σταθερό κέρδος άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ από αυτόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ