ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Σχεδόν απίθανο να ξαναπαίξει ο Φαν Ντάικ φέτος»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Σχεδόν απίθανο να ξαναπαίξει ο Φαν Ντάικ φέτος»

Αναμφισβήτητα ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στη Λίβερπουλ των τελευταίων ετών. Την ομάδα δηλαδή που κατέκτησε το Champions League και το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου μετά από 30 χρόνια. Ο Ολλανδός αμυντικός από τη στιγμή που αποκτήθηκε άλλαξε εντελώς την ανασταλτική λειτουργεία της. Είναι ο «τοίχος» από τον οποίο έπρεπε να περάσει όποιος ήθελε να βάλει γκολ στη Λίβερπουλ. Ο άνθρωπος που η επίδραση του έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν τα πράγματα πήραν μια τρομερά άσχημη τροπή για τον Φαν Ντάικ. Κι αυτό γιατί ο 29χρονος αμυντικός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του. Στο ντέρμπι με την Έβερτον στις 17 Οκτωβρίου, έπειτα από ένα δολοφονικό μαρκάρισμα του Τζόρνταν Πίφκορντ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, πέρασε άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Άμεσα ο Ολλανδός αμυντικός ξεκίνησε τον μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Φαν Ντάικ

«Μόνο με θαύμα θα επιστρέψει»

Το τελευταίο διάστημα, επειδή η αποθεραπεία του έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι τελικά θα μπορέσει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Κάτι, που φάνταζε απίθανο, όταν τραυματίστηκε. Είχε ουσιαστικά καλλιεργηθεί η ελπίδα επανόδου του από φέτος. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τα χειρότερα κι έβαλε τέλος στη φημολογία.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Φαν Ντάικ και το αν θα τον συμπεριλάβει στη λίστα του για τη συνέχεια της σεζόν στην Premier League, αλλά και το Champions League. Όπως τόνισε, βάσει του όσα του μεταφέρονται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Ολλανδός στόπερ είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος. Μάλιστα, ανέφερε πως αν το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των ρεντς για το Champions League είναι γιατί θα περιμένει ένα… θαύμα.

«Ό,τι και να συμβεί νομίζω ότι έχουμε λίγο χώρο για τον Φαν Ντάικ στη λίστα για το Champions League. Εάν έχουμε χώρο, θα είναι στη λίστα. Αυτή τη στιγμή – δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτά – ούτε ο γιατρός, ούτε κάποιος άλλος μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο Βίρτζιλ ξανά στη σεζόν. Δεν θέλω να πω ότι είναι απολύτως αδύνατο, αλλά δεν είναι πιθανό. Δεν είναι πιθανό να συμβεί. Εάν υπάρχει χώρος στη λίστα για το Champions League θα τον βάλουμε γιατί πιστεύουμε στα θαύματα. Αλλά εάν δεν υπάρχει, πρέπει να σκεφτούμε ότι εδώ δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και να πάρουμε μια απόφαση. Αν είναι στη λίστα, είναι μόνο γιατί πιστεύουμε σε ένα θαύμα. Αυτό είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ