ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Ο Κριστιάνο πέρασε από το Μιλάνο και βλέπει… τελικό (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιουβέντους έκαναν το πρώτο βήμα περνώντας με νίκη από το Μεάτσα (1-2) και βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Κριστιάνο πέρασε από το Μιλάνο και βλέπει… τελικό (vid)

Σπουδαία συνάντηση η αποψινή στο Μιλάνο. Η Ίντερ υποδέχθηκε τη Γιουβέντους στη πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας. Έναν θεσμό που και οι δύο ομάδες θέλουν να κατακτήσουν συνδυάζοντας τον – γιατί όχι – με τον τίτλο του πρωταθλητή. Αντόνιο Κόντε κόντρα στον Αντρέα Πίρλο, ή αν θέλετε Λαουτάρο Μαρτίνες με Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αναμέτρηση που περίμεναν όλοι πως και πως ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 8′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τη ταχύτητά του και πήρε το πλεονέκτημα μέσα στη περιοχή. Το σουτ που επιχείρησε βρήκε ανέτοιμο τον Μπουφόν και κατέληξε στα δίχτυα της Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο Γιουβέντους

Το τέρμα της Ίντερ ουσιαστικά ξύπνησε απότομα τους «Μπιανκονέρι», οι οποίοι στη συνέχεια έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν την άμεση ισοφάριση. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ανέβηκε στο γήπεδο φέρνοντας μοιραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Ίντερ. Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Γιανγκ ανέτρεψε τον Κουαρδάδο στη περιοχή με το VAR και τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζουν το πέναλτι.

Απασφάλισε δις ο Κριστιάνο

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να σημαδεύει διχτάκι και να γράφει το 1-1. Ο 35χρονος αστέρας μάλιστα δεν έμεινε μονάχα εκεί καθώς οκτώ λεπτά αργότερα… ξαναχτύπησε! Η αδράνεια στην άμυνα της Ίντερ τον έφερε φάτσα με το κενό τέρμα με τον Κριστιάνο να μην χάνει την ευκαιρία και να φέρνει με δύο δικά του γκολ… τούμπα τον αγώνα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι αναζητώντας τον δρόμο της ισοφάρισης. Αλέξις Σάντσες και Λαουτάρο Μαρτίνες γέμισαν την αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους στη Γιουβέντους. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και των δύο αντιπάλων ωστόσο ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Δυνατές μονομαχίες και χτυπήματα που ο διαιτητής άφησε – πολλά από αυτά – ατιμώρητα.

Η Ίντερ είχε τις ευκαιρίες να φέρει στα ίσια το παιχνίδι όμως όπου χρειάστηκε ο 43χρονος Μπουφόν φώναξε παρών απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Η Γιουβέντους τελικά άντεξε τους κραδασμούς και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. Μια επιτυχία που την φέρνει πολύ κοντά στη διεκδίκηση ενός ακόμη τροπαίου, του κυπέλλου Ιταλίας.

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ