ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης ο Έλληνας Λεβαντόφσκι; (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σπάει όλα τα ρεκόρ φέτος και ήδη οι συγκρίσεις με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχουν ξεκινήσει. Στο Sportsking.gr έχουμε την απάντηση...

Είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης ο Έλληνας Λεβαντόφσκι; (vid)

Δικαιωματικά το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι το talk of the town. Οι επιδόσεις του, άλλωστε, στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ. Ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Φένλο. Μια μεταγραφή που πέρασε στα «ψιλά». Βλέπετε, ο ίδιος δεν είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες στην ΑΕΚ, όπου και άνηκε. Δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικά βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Οπότε στη χώρα της τουλίπας του δόθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «αναγεννήσει» την καριέρα του. Και διάολε το πετυχαίνει και με το παραπάνω μέχρι στιγμής.

Μετράει 21 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος με την Φένλο, όντας μακράν του δεύτερου ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie. Έχει συνολικά το 62% των γκολ της ομάδας του (21/34) ένα απίστευτο στατιστικό. Έφτασε τα 20 γκολ σε 19 αγωνιστικές, πιο γρήγορα από κάθε άλλον τα τελευταία 64 χρόνια! Έχει περισσότερα γκολ από τις Έμμεν, Ντεν Χάαγκ και Βάλβαϊκ, που σε όλο το πρωτάθλημα έχουν βρει δίχτυα μόλις 17 φορές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γιακουμάκης

Τι άλλο να κάνει δηλαδή ο Γιακουμάτζικ;

Τα στατιστικά του ζαλίζουν συνεχώς. Πέτυχε συνολικά 11 γκολ τον Ιανουάριο και ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον μήνα αυτό παγκοσμίως. Ποιος Λεβαντόφσκι και ποιος Χάαλαντ; Ο Γιακουμάκης! Είχαμε χρόνια να δούμε έναν Έλληνα φορ να φτάνει σε τέτοιες επιδόσεις στο εξωτερικό. Να κοιτάζει κατάματα τους παγκοσμίου φήμης φορ στον πλανήτη. Ο Πολωνός φορ είναι αυτός που τον αφήνει μέχρι στιγμής πίσω βέβαια. Τόσο στην «άτυπη» μάχη του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη, όπου έχει 24 γκολ έναντι 21 του Γιακουμάκη. Όσο και σ’ εκείνη για το Χρυσό Παπούτσι. Ο φορ της Μπάγερν έχει 48 βαθμούς συνολικά, ενώ ο Έλληνας επιθετικός μόλις 31.5. Βλέπετε, το γερμανικό πρωτάθλημα έχει συντελεστή 2 για κάθε τέρμα του Λεβαντόφσκι, ενώ το ολλανδικό μόλις 1,5.

Ο Γιακουμάκης σε λιγότερο από έναν χρόνο έφτασε από το να είναι σχεδόν… ξεγραμμένος, το όνομα του να μπαίνει στην ίδια συζήτηση με τον καλύτερο φορ στον κόσμο. Από τους συνεχείς δανεισμούς και την σχεδόν τζάμπα μεταγραφή, στο να σκοράρει κατά ριπάς. Από το σημείο του να θεωρείται… λίγος για ομάδα της Super League, πλέον να κάνει «μαγικά» στο εξωτερικό. Όλα αυτά βέβαια έχουν την εξήγηση τους. Αν θέλετε κι εσείς να την μάθετε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Χωρίς Σκαλέτα». Μια παραγωγή του Sportsking.gr, το οποίο πλέον παίζει μπάλα και στο Youtube.

Απολαύστε, σχολιάστε και κάντε ένα like κι ένα subscribe αν σας άρεσε το βίντεο και θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ