ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας μήνας Ποτσετίνο: «Χρόνος και προπόνηση»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε τον απολογισμό του για τον πρώτο του μήνα στην Παρί και ζήτησε χρόνο και περισσότερες προπονήσεις.

Ένας μήνας Ποτσετίνο: «Χρόνος και προπόνηση»

Η εποχή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ξεκινήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός έκλεισε έναν μήνα στον πάγκο της νέας του ομάδας και μέχρι τώρα ο απολογισμός του δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός. Ναι μεν κατέκτησε το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Μαρσέιγ (2-1) και ένας τίτλος μετράει πάντα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο σαμπιονά μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με 3-2 από την Λοριάν. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε οτιδηπότε. Παρόλα αυτά, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Αργεντινός, όπως όλοι οι προπονητές, χρειάζεται χρόνο. Έχει μπροστά του μία αποστολή και πρέπει να κάνει την Παρί να…ρολάρει.

Ο Ποτσετίνο μίλησε για αυτό το πρώτο του διάστημα στο Παρίσι και έκανε έναν μίνι απολογισμό. Αυτό που προτίστως ζήτησε από όλους είναι να κάνουν υπομονή. Να κάνουν υπομονή και να του δώσουν χρόνο. Κι αν γίνει αυτό, τα καλύτερα θα έρθουν.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ! Ένας μήνας Ποτσετίνο: «Χρόνος και προπόνηση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Όταν υπάρχει μια αλλαγή σε μία ομάδα, υπάρχει ανάγκη για αυτό. Ανέλαβα αυτήν την ευθύνη, η οποία είναι σημαντική. Γνωρίζετε τις συνθήκες υπό τις οποίες ήλθαμε στην ομάδα. Πρέπει να εργασθούμε, να βελτιώσουμε το σύνολο και να αναλάβουμε αυτήν την ευθύνη. Και μία ήττα όπως αυτή (σ. σ. με τη Λοριάν), μας επηρρεάζει. Φυσικά και θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε αγώνες και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπάρχει ακόμα χρόνος», ανέφερε αρχικά.

«Εάν κοιτάξουμε τον αριθμό των αγώνων που δώσαμε και τις λίγες προπονήσεις που είχαμε, είμαι ευχαριστημένος με τη διάθεση των παικτών, παρά την ήττα από την Λοριάν. Η δική μου ευθύνη είναι να δημιουργήσω μια ισχυρή ομάδα και να κερδίζουμε, αυτό απαιτεί αυτό το κλαμπ. Έχουμε παίξει πολύ, δεν έχουμε προπονηθεί πολύ, χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος για να εφαρμοσθούν οι ιδέες μου για το παιχνίδι. Είναι σαφές ότι όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα με 30 παίκτες, πρέπει να τους γνωρίσεις και να δώσεις σε κάθε ποδοσφαιριστή μια ευκαιρία. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν, εάν αυτή η ομάδα και εμείς, το προσωπικό, έχουμε την απαραίτητη ποιότητα για να επιτύχουμε τους στόχους που έθεσε ο σύλλογος», είπε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ