ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το παράκανε η Γιουνάιτεντ, παραλίγο δεκάρα στη Σαουθάμπτον! (vid)

Μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τη βλέπεις και να μην χορταίνεις. Η αρμάδα του Σόλσκιερ διέλυσε με 9-0 τη Σαουθάμπτον φωνάζοντας ότι είναι παρούσα για τον τίτλο!

Το παράκανε η Γιουνάιτεντ, παραλίγο δεκάρα στη Σαουθάμπτον! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική σκορπίζοντας στα τάρταρα τη Σαουθάμπτον. Τη φιλοδώρησε με ΕΝΝΕΑ γκολ για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έπιασε στους 44 βαθμούς τη Σίτι. Με δυο ματς λιγότερα όμως. Παράλληλα η ομάδα του Σόλσκιερ έχει πλέον την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 46 γκολ.

Η αποβολή του Γιάνκβιτζ μόλις στο δεύτερο λεπτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων για κάτι καλό. Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος μέσος πήγε να κόψει πρόωρα το ποδόσφαιρο στον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ο Τζέιμς Ντιν έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των «αγίων».

Η Γιουνάιτεντ βρήκε χώρους στο αδύναμο πλέον κέντρο της αντιπάλου της. Και τη χτύπησε στο «ψαχνό» τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Λουκ Σο έκανε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Φαν Μπισάκα πετάχτηκε και με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 18′.

Μέσα στο επόμενο επτάλεπτο, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε και δεύτερο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος έφτασε τα 83 γκολ με την ομάδα του, ξεπερνώντας τον Ερίκ Καντονά!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γιουνάιτεντ

«Καθάρισε» στο ημίχρονο, αλλά είχε κι άλλα κέφια η Γιουνάιτεντ

Η Σαουθάμπτον είχε την ευκαιρία της στο 28ο λεπτό με τον Γουόρντ-Πρόουζ. Αλλά βρέθηκε ενώπιον του Ντε Χέα ο οποίος απέκρουσε το σουτ του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σαουθάμπτον σκόραρε, αλλά στα δικά της δίχτυα. Ο Μπεντναρέκ βρέθηκε στην πορεία πάσας και άθελά του σκόραρε σε λάθος τέρμα.

Το 4-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε με τον Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός στράικερ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σο που έκανε δεύτερη ασίστ στον αγώνα.

Ο Σόλσκιερ στο ημίχρονο φαίνεται πως είπε στους παίκτες του να κατεβάσουν ταχύτητα. Όπως και έκαναν, με τους αντιπάλους τους να μην το βάζουν κάτω. Ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφεραν να βρουν γκολ, όμως δεν μέτρησε. Ο Άνταμς σκόραρε, αλλά ο Ντιν είδε το VAR και ακύρωσε το τέρμα.

Ωστόσο, ο Αντονί Μαρσιάλ που μπήκε στο ημίχρονο αντί του Καβάνι, ήταν διψασμένος… Έτσι, με δυνατό σουτ που έκανε το 5-0, βρήκε τον τρόπο να… ξεδιψάσει. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΜακΤόμινεϊ εξαπλασίασε τα τέρματα της Γιουνάιτεντ. Και κάπως έτσι τιμώρησε με τη σειρά του τη Σαουθάμπτον.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί η αρμάδα του Σόλσκιερ, μιας και έβαλε έβδομο γκολ. Ο Μπρούνο Φερνάντες από το σημείο του πέναλτι έκανε το 7-0. Ο Μαρσιάλ όμως δεν φάνηκε να είχε ξεδιψάσει εντελώς και έβαλε δεύτερο προσωπικό γκολ στο ενενηκοστό λεπτό. Το σκορ έκλεισε στο 9-0 και ο εφιάλτης της Σαουθάμπτον ολοκληρώθηκε με το γκολ του Τζέιμς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ