ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Άξια της μοίρας της η Λίβερπουλ και αντίο στον τίτλο (vid)

Ακόμη μια γκέλα εκτός προγράμματος την εφετινή σεζόν γνώρισε η Λίβερπουλ, ξανά εντός έδρας. Ηττήθηκε από την Μπράιτον και χάνει το τρένο του τίτλου.

Άξια της μοίρας της η Λίβερπουλ και αντίο στον τίτλο (vid)

Για μια ακόμη φορά φέτος η Λίβερπουλ απογοήτευσε μέχρι και τον πιο φανατικό οπαδό της. Υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο «Άνφιλντ» εκτός προγράμματος, αυτή τη φορά από την Μπράιτον. Μετά από 22 στροφές στην Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε στους 40 βαθμούς και υποχώρησε στην τέταρτη θέση σημειώνοντας την τέταρτη ήττα της. Είναι επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι που έχει μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

Οι Πολίτες έρχονται στο Λίβερπουλ την Κυριακή για να τελειώσουν τους κόκκινους. Με το ματς αυτό να είναι η τελευταία ευκαιρία για τους πρωταθλητές σε μια προσπάθεια για μια επική ανατροπή.

Δεν πρέπει να σταθεί στις γνωστές μόνιμες απουσίες της στην άμυνα. Ούτε στην απουσία του Άλισον, ούτε σε αυτή του Μανέ. Δεν ήταν ένα ντέρμπι για να αναζητήσει δικαιολογίες η Λίβερπουλ. Έπαιζε με τη 17η Μπράιτον και έχασε στο γήπεδό της…

Μετά από δυο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) σε βάρος των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Κλοπ επέστρεψε στις γκέλες. Με το «Άνφιλντ» πλέον να μην μοιάζει σε τίποτα με το απόρθητο κάστρο που ήταν μέχρι πριν την ήττα από την Μπέρνλι. Οι κόκκινοι αγνοούν τη νίκη στο σπίτι τους από τις 16 Δεκεμβρίου και το 2-1 επί της Τότεναμ. Αντί να ποντάρει στο γήπεδό της, έχει καταντήσει να χτίζει αρνητικό ρεκόρ πια…

Στο τρίτο λεπτό είχαμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Μοχάμεντ Σαλάχ για τη Λίβερπουλ. Αφού πήρε μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ. Αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι κόκκινοι δεν έκαναν κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία. Εν αντιθέσει με την Μπράιτον η οποία με τον Νταν Μπερν λίγο έλειψε να παραβιάσει την εστία του Κέλεχερ στο 25′.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ! Λίβερπουλ

Χάνει το τρένο του τίτλου η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ φαινόταν λες και κάνει αγγαρεία στο «Άνφιλντ». Ναι μεν είχε πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα. Αλλά ούτε στην επίθεση έκανε κάτι στο ελάχιστο. Σκιά του εαυτού τους οι επιθετικοί, με την απουσία του Σαντιό Μανέ να φαίνεται αρκετά.

Σαν να μην έφταναν αυτά, η Μπράιτον άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό με τον Αλζάτ. Ο Κέλεχερ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στη φάση. Ο Κλοπ εσπευσμένα έκανε αλλαγές βγάζοντας τους Σακίρι και Βαϊνάλντουμ για να περάσει στο ματς τους Τσάμπερλεϊν και Οριγκί. Αμφότεροι ήταν σε άσχημη βραδιά. Ο Σαλάχ στο 71′ επιχείρησε να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ που έκανε από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά μίλησε το ταλέντο του Κέλεχερ. Ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Γκρος αποσοβώντας το 0-2. Το ίδιο έγινε και με την προσπάθεια του Λεάντρο Τοσάρντ έξι λεπτά αργότερα. Η αδυναμία των γηπεδούχων να διεκδικήσουν κάτι καλό στο ματς δεν άφησε το σκορ να ξεφύγει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ