Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάραχερ: «Nα συμβιβαστεί με την τετράδα η Λίβερπουλ»
Λίβερπουλ

Κάραχερ: «Nα συμβιβαστεί με την τετράδα η Λίβερπουλ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας πλέον θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την τέταρτη θέση.

04.02.2021 | 22:26

Η Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης 3/2 υπέστη την τέταρτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Δεύτερη συνεχόμενη μέσα στο «Άνφιλντ», από την Μπράιτον. Με το ίδιο σκορ που είχε χάσει και από την Μπέρνλι, 0-1. Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ματς δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του. Μη θέλοντας να πει το οτιδήποτε έχει να κάνει με το αν έχει ελπίδες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή η ομάδα του Μερσεϊσάιντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Σε μια ίσως απέλπιδα προσπάθεια να ροκανίσει τη διαφορά της από την κορυφή. Και συνάμα να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται που λέει και το γνωστό τραγούδι.

Ωστόσο, ο κόσμος της ομάδας δεν ζει σε μια ουτοπία. Ο περισσότερος τουλάχιστον, η πλειοψηφία. Μπορεί ένας εκπρόσωπος να είναι ο Τζέιμι Κάραχερ. Ο παλαίμαχος αμυντικός είναι από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που φόρεσαν ποτέ την κόκκινη φανέλα. Ο Άγγλος τηλεσχολιαστής πλέον, δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για την αγαπημένη του ομάδα…

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Αυτά είπε ο Κάραχερ για τη Λίβερπουλ:

«Αν προσέφερε κανείς στη Λίβερπουλ εγγυημένη θέση στην τετράδα, θα συμβιβαζόταν χωρίς καμία αμφιβολία. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία για τη Λίβερπουλ, διότι αυτός είναι o στόχος τους αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Είναι τόσες πολλές οι αλλαγές στην ομάδα που δεν ξέρεις σχεδόν ποτέ τι μπορεί να προκύψει. Ο Άλισον έμεινε εκτός στο τελευταίο λεπτό πριν από το ματς με την Μπράιτον και υπάρχουν τόσοι ακόμα παίκτες που περιμένουν να επιστρέψουν», ανέφερε ο Κάραχερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version