Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπορεί να μη σκοράρει, αλλά κερδίζει πέναλτι ο Βέρνερ (pic)
Τσέλσι

Μπορεί να μη σκοράρει, αλλά κερδίζει πέναλτι ο Βέρνερ (pic)

Ο Τίμο Βέρνερ φέτος δεν είναι ακόμα στα στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει, αλλά τουλάχιστον είναι σε έναν τομέα πολύ χρήσιμος για την Τσέλσι.

04.02.2021 | 23:15

Η Τσέλσι βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί μέσα στην έδρα της Τότεναμ. Στο ντέρμπι που κλείνει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Πρέμερ Λιγκ, οι μπλε άνοιξαν το σκορ με πέναλτι. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως, έχει σημασία και ποιος κέρδισε το πέναλτι. Αυτός ήταν ο Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός επιθετικός στο 23ο λεπτό ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή του Γιορίς. Ο Έρικ Ντάιερ του έκανε σκληρό μαρκάρισμα όπως είδατε στη φωτογραφία του κειμένου. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Ζορζίνιο σκόραρε.

Ο Βέρνερ μπορεί να μην σκοράρει όσο θα ήθελε φέτος, αλλά προσφέρει με τον τρόπο του. Ο πρώην φορ της Λειψίας έχει κερδίσει τρία πέναλτι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη που αγωνίζεται στα μεγάλα αγγλικά σαλόνια του ποδοσφαίρου.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version