ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

“Η Μπάρτσα χρωστάει στον Μέσι αυτό που είναι σήμερα”

Την έντονη αντίδραση του για τη διαρροή του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο πρώην συμπαίκτης του Αργεντινού, Λουίς Σουάρεζ.

“Η Μπάρτσα χρωστάει στον Μέσι αυτό που είναι σήμερα”

Η πρόσφατη διαρροή του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα το 2017 ήρθε να ταρακουνήσει εκ νέου τα νερά στο στρατόπεδο των “μπλαουγκράνα”. Άπαντες ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε τη διαρροή. Οι επιλογές δεν είναι πολλές. Για το συμβόλαιο γνώριζαν, η Μπαρτσελόνα, η La Liga, ο Μέσι και ο ατζέντης του. Επομένως, δικαιολογημένα οι υποψίες στρέφονται σε κάποιον άνθρωπο από τα υψηλά στρώματα της διοίκησης της ομάδας.

Κάποιοι, μάλιστα, υποψιάζονται τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο ίδιος, ο Μπαρτομέου, πάντως, το διέψευσε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το νέο μέτωπο φαίνεται πως έχει κουράσει τον Μέσι, ο οποίος είναι εξαντλημένος ψυχολογικά από τις συνεχείς εμπλοκές του ονόματος του στα ΜΜΕ είτε για μεταγραφικούς λόγους είτε λόγω των διενέξεών του με τη διοίκηση.

Ο Λουίς Σουάρεζ υπερασπίστηκε τον φίλο του

Ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρεζ, ρωτήθηκε για την υπόθεση της διαρροής και υπερασπίστηκε το φιλαράκι του.

“Με εξέπληξε να διαβάσω για το συμβόλαιο του Μέσι στον Τύπο. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν με τόση κακία μέσα τους. Αυτό είναι που είναι η Μπαρτσελόνα σήμερα το χρωστάει στον Μέσι”.

Στη συνέχει αναφέρθηκε και στην καλή σχέση που διατηρεί με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ ακόμα και τώρα που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

“Φυσικά μου λείπει ο Λεο. Ήμασταν πολύ κοντά στα παιχνίδια. Το καλό με τη σχέση μας είναι ότι ακόμα συνεχίζουμε να μιλάμε”.

Θυμίζουμε ότι ο Λουίς Σουάρεζ αποχώρησε με πολύ άσχημο τρόπο από τη Μπαρτσελόνα. Μέσα σε μία μέρα τον ενημέρωσε ο Κούμαν μετά από συνεννόηση του Ολλανδού με τη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει και του ζήτησε να ψάξει νέα ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ