ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

«Καμπάνα» ενός χρόνου στον Ονάνα για ντόπινγκ!

Ο Αντρέ Ονάνα βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, ύστερα από λάθος του, και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου από τα γήπεδα.

«Καμπάνα» ενός χρόνου στον Ονάνα για ντόπινγκ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε αντι-ντόπινγκ τεστ τον περασμένο Οκτώβριο. Κι αυτό γιατί ο τερματοφύλακας του Άγιαξ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Καμερουνέζος ενημερώθηκε για τη βαρύτατη ποινή που του επιβλήθηκε την Παρασκευή (5/2). Το ίδιο συνέβη και με την ομάδα του, με τους Ολλανδούς να μένουν έκπληκτοι με την τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια της τιμωρίας του.

Ο λόγος της τιμωρίας είναι το αντι-ντόπινγκ τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο Ονάνα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο ίδιος είχε πάρει κατά λάθος ένα χάπι της γυναίκας του και όχι αυτό που έπρεπε. Έτσι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανεί στο τεστ και να θεωρηθεί απαγορευμένη ουσία. Όπως είναι λογικό επήλθε και η τιμωρία του Καμερουνέζου τερματοφύλακα. Πάντως, ο Άγιαξ ήδη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο (CAS) για την υπόθεση. Στις τάξεις του «Αίαντα» θεωρούν πως η ποινή είναι ιδιαίτερα βαριά και θα ζητήσουν τη μείωση της. Αν μη τι άλλο, πάντως, πρόκειται για το δεύτερο… πισωγύρισμα για τον «Αιάντα» μετά την δική του γκάφα να μη δηλώσει τον Αλέ στην ευρωπαϊκή λίστα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ονάνα

Το μήνυμα του Φαν Ντερ Σάρ

Ο αθλητικός διευθυντής των Ολλανδών και πάλαι ποτέ τερματοφύλακας, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, αναφέρθηκε στο ζήτημα. Όπως τόνισε, στον Άγιαξ περίμεναν μια τιμωρία υπό όρους ή έστω μικρότερη ποινή από τους 12 μήνες. Κι αυτό γιατί όπως ανέφερε η συγκεκριμένη ουσία δεν χρησιμοποιήθηκε για να δυναμώσει το σώμα του ή για να βελτιώσει την απόδοση του.

«Αποκηρύσσουμε κατηγορηματικά τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και προφανώς παλεύουμε για να καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα, τόσο για τον Αντρέ προσωπικά, όσο και για εμάς σαν σύλλογο. Ο Αντρέ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, που έχει αποδείξει την αξία του στον Άγιαξ εδώ και χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους. Ελπίζαμε σε μια τιμωρία υπό όρους ή μια μικρότερη ποινή από αυτούς τους 12 μήνες. Κι αυτό γιατί (σ.σ η ουσία) δεν σκόπευε να δυναμώσει το σώμα του ή να βελτιώσει την απόδοση του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ