Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Καβάνι έδειξε στον Ράσφορντ πως να σκοράρει κι εκείνος…το έκανε! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Καβάνι έδειξε στον Ράσφορντ πως να σκοράρει κι εκείνος…το έκανε! (vid)

Ο Καβάνι έπιασε τον Ράσφορντ και του έδειξε την κίνηση που θα μπορούσε να κάνει για να σκοράρει - Κι εκείνος το έκανε και σκόραρε.

05.02.2021 | 19:52

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον την οποία και φιλοδώρησε με εννέα τέρματα. Σε αυτό το ματς βγήκαν όλα για τη την ομάδα του Σόλσκιερ, ακόμα και αυτά που έλεγε στους συμπαίκτες του ο Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός είναι πολύ έμπειρος και εκτός από την ατομική του αξία, είναι ένας παίκτης που βοηθάει σε πολλούς τομείς μέσα στο γήπεδο. Ακόμα και δίνοντας οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Στο ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, γίναμε μάρτυες ακριβώς αυτού. Σε ένα σημείο του παιχνιδιού, ο Καβάνι φαίνεται να δίνει οδηγίες στον Μάρκους Ράσφορντ. Να του εξηγεί τι να κάνει για να σκοράρει. Από ότι φάνηκε στην πράξη, ο Ράσφορντ άκουσε πιστά τον συμπαίκτη του και δικαιώθηκε.  Ο Καβάνι λοιπόν, έπιασε τον Ράσφορντ και του έδειξε την κίνηση που θα μπορούσε να κάνει μέσα στην περιοχή. Εκείνος εκτέλεσε άψογα την εντολή του Ουρουγουανού στο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε στο 2:30 του βίντεο τις οδηγίες του Καβάνι: 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version