ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πόρτο

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Νανού της Πόρτο! (vid)

Ο Νανού, στο παιχνίδι της Πόρτο με την Μπελενένσες, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Νανού της Πόρτο! (vid)

Η αναμέτρηση της Πόρτο στην έδρα της Μπελενένσες σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Νανού. Είναι πραγματικά από τις στιγμές που δε θέλεις να βλέπεις σε αγώνες, που σου κόβουν την ανάσα. Όχι για καλό λόγο, όμως. Ήταν στο 85ο λεπτό του ματς, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων συγκρούστηκε και χτύπησε χωρίς να τον θέλει πολύ άσχημα στο κεφάλι τον Νανού. Εκείνος έχασε ακαριαία τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό συμπαίκτες και αντίπαλοι «πάγωσαν» μόλις συνέβη αυτό και άπαντες καλούσαν εσπευσμένα τους γιατρούς να μπουν στο γήπεδο. Οι στιγμές ήταν πραγματικά συγκλονιστικές με αρκετούς παίκτες να προσεύχονται και άλλους να βάζουν τα κλάματα για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Ως και ο «σκληρός» Πεπέ έβαλε τα κλάματα, ζητώντας να έρθει αμέσως ασθενοφόρο. Γιατροί έσπευσαν άμεσα δίπλα στον άτυχο ακραίο αμυντικό και λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ακόμα και ο Κρίτσιουκ με τον οποίο έγινε η σύγκρουση, και ο οποίος έβαλε πάγο στο κεφάλι, ήταν σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Νανού.

Η Πόρτο, εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για τον άτυχο αμυντικό, αναφέροντας τα εξής: «Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση και έχει ήδη προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο S. Francisco Xavier δεν έδειξαν αλλαγές στην κλινική σοβαρότητα. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται στο νοσοκομείο». Νανού

Ο Νάνου ήταν αναίσθητος και ο Κονσεϊσάο… ζητούσε πέναλτι

Παρόλα αυτά, έχει προκαλέσει αρνητική αίσθηση η στάση του προπονητή των «Δράκων», Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση του ίδιου του ποδοσφαιριστή του και άρχισε να κάνει παράπονα στον διαιτητή για πέναλτι. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για ληστεία, για το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι στη φάση.

«Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα ειλικρινά που δεν καταλαβαίνω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λένε πως είναι το ίδιο, αλλά είναι χειρότερο για μια ομάδα που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πώς γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. Είναι αδιανόητο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Είδα μια διαιτησία που δεν θυμάμαι άλλη φορά. Σε ποιο σημείο έρχεται να διαιτητεύσει ένας διαιτητής που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι καθοριστική για τον τίτλο; Υπήρχαν παίκτες που σε τρεις διαφορετικές φάσεις έπρεπε να αποβληθούν. Έχω παίκτες που είναι θυμωμένοι. Το πέναλτι είναι πέναλτι οπουδήποτε στον κόσμο. Σήμερα εδώ μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν. Αναζητήσαμε το αποτέλεσμα. Θεωρήσαμε το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ θα είναι διαφορετικό. Η Μπελενένσες έπαιξε όσο καλή άμυνα μπορούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κονσεϊσάο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ