ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Βρέξει, χιονίσει η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου αν και δεν έθελξε με την απόδοσή της κέρδισε εκτός έδρας τη Χέρτα Βερολίνου στο χιονισμένο "Ολυμπιακό" στάδιο.

Βρέξει, χιονίσει η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει (vid)

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Μπουντσελίγκα, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από την Χέρτα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι “βαυαροί” παρουσίασαν 2 πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο και παρόλο που έπαιξαν με τη φωτιά στο 2ο επικράτησαν των Βερολινέζων με 1-0. Έτσι αύξησαν τη διαφορά τους από τη 2η Λειψία στους 10 βαθμούς αν και διαθέτουν έναν αγώνα παραπάνω.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσου αλλά ο Νόιερ απέκρουσε το πλασέ του Λουκεμπάκιο στο 3ο λεπτό. Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Γιαρστάιν να απαντάει με παρόμοιο τρόπο στο πλασέ του Σανέ από πλάγια θέση.

Ο χιονισμένος αγωνιστικός χώρος δυσκόλευες τις προσπάθειες των παικτών αλλά οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Έτσι, η Μπάγερν που πατούσε εύκολα περιοχή κέρδισε πέναλτι στο 11΄μετά από ανατροπή του Σανέ από τον Γιαρστάιν. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Χέρτα πήρε το αίμα του πίσω αποκρούοντας το χτύπημα του Λεβαντόφσκι.

Τελικά, η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που χαμογέλασε πρώτη. Στο 20ο λεπτό, ο Κομάν πέτυχε ένα τυχερό γκολ, καθώς το σουτ του κόντραρε ξεγελώντας τον τερματοφύλακα, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να σκοράρει το 2-0 3 λεπτά αργότερα αλλά ο Γιαρστάιν τον νίκησε στο τετ α τετ.

Η ομάδα του Φλικ αγωνιζόταν με τον Κίμιχ κολόνα στο κέντρο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις για αντεπίθεση της Χέρτα. Ωστόσο, η αμυντική τετράδα των φιλοξενούμενων εξουδετέρωνε τους κινδύνους στο πρώτο 45λεπτο.

To πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Σανέ να γυρίζει για τον Κομάν αλλά τον Γάλλο να σουτάρει απελπιστικά άουτ από το ύψος της περιοχής.

Τα χρειάστηκε στο τέλος

Ο Γιαρστάιν εξελισσόταν σε πρωταγωνιστή του ματς. Ειδικότερα, στο 2ο λεπτό της επανάληψης, απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γκνάμπρι.

Οι “βαυαροί” είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού παρόλο που δεν έβγαζαν πολλές φάσεις, καθώς οι σέντρες από την αριστερή πτέρυγα δεν έβρισκαν στόχο.

Μετά το 65ο λεπτό και την είσοδο των Γκεντουζί και Ράντολιτς, οι Βερολινέζοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι “βαυαροί” έπαιζαν την άμυνά τους ψηλά.

Η είσοδος του Τολισό στη θέση του Γκνάμπρι έκανε πιο αμυντικογενές το σχήμα της Μπάγερν. Έτσι, η ομάδα του Φλικ άρχισε να προσέχει λίγο παραπάνω τα νώτα της στα τελευταία λεπτά.

Η Χέρτα Βερολίνου είχε τη στιγμή της να ισοφαρίσει αλλά ο Κούνια την πέταξε στα σκουπίδια. Συγκεκριμένα, απέναντι από τον Νόιερ επέλεξε τη λόμπα, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.  Αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ