ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Έτσι Ντόρτμουντ, δεν πας πουθενά! (vid)

Η Φράιμπουργκ έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στο «φάντασμα» της Ντόρτμουντ (2-1) και την πλησίασε στο -2, βάζοντας σε κίνδυνο τα ευρωπαϊκά όνειρα της.

Έτσι Ντόρτμουντ, δεν πας πουθενά! (vid)

Η Ντόρτμουντ ήταν σκιά του εαυτού της για μια ακόμα αγωνιστική και η εξαιρετική Φράιμπουργκ την «χτύπησε» εκεί που πονάει. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ «καθάρισε» σε ένα δίλεπτο τους Βεστφαλούς, κερδίζοντας τους για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2010 (2-1) και τους πλησίασε στους 2 βαθμούς. Βαριά «άρρωστη» η Ντόρτμουντ που από εκεί που κυνηγούσε μέχρι και πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει και το «τρένο» της Ευρώπης. Μόνη αχτίδα ελπίδας ο Μουκοκό που μείωσε για τους Βεστφαλούς στο τέλος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έλειπε μόνο το γκολ στο πρώτο μέρος

Η Ντόρτμουντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 5′ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Τσαν δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μίλερ. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οκτώ λεπτά αργότερα η Φράιμπουργκ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Χέλερ να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, με τον Μίλερ να αποκρούει την προβολή του Χάαλαντ.

Το παιχνίδι είχε αρκετά υψηλό τέμπο και οι Βεστφαλοί είχαν ξανά τη στιγμή τους στο 22′, αλλά ο Μίλερ έδιωξε το σουτ του Χάαλαντ και πάλι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Από την άλλη η Φράιμπουργκ έβρισκε χώρους στην κόντρα, αλλά τα χάλαγε συνεχώς στην τελική πάσα. Έτσι, κύλησε το υπόλοιπο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ. Ντόρτμουντ

Την «σκότωσε» σε ένα δίλεπτο

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με γκολ. Ο Τζέονγκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με «κεραυνό» έκανε το 1-0 για τη Φράιμπουργκ! Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι χτύπησαν ξανά. Ο Σμιντ σούταρε από πολύ πλάγια δεξιά, ο Χιτζ δεν υπολόγισε σωστά κι η μπάλα πήγε στα δίχτυα του για το 2-0! Η Ντόρτμουντ φάνηκε να ξυπνάει στο 63′, αλλά το συρτό σουτ του Μουκοκό κατέληξε στο δοκάρι του Μίλερ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάντως δε λάθεψε στο 76′. Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Χάαλαντ τον βρήκε μέσα στην περιοχή κι εκείνος «κεραυνοβόλησε» τον Μίλερ, μειώνοντας σε 2-1! Μάλιστα, ο Μουκοκό είχε εξαιρετική ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αλλά το πλασέ του μπλοκαρίστηκε από τον Μίλερ,. Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Με τη νίκη αυτοί οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 30 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 8η θέση, μόλις στο -6 από την εξάδα. Από την άλλη, οι Βεστφαλοί, που βρίσκονται στην 6η θέση, έμεινα στους 32 βαθμούς και στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Μίλερ, Σμιντς (85′ Κιούμπλερ), Λίνχαρτ, Σλότερμπεκ, Γκίντερ, Σανταμαρία, Χέφλερ, Τζεόνγκ (71′ Χάμπερερ), Γκρίφο (77′ Γκούλντε), Ντεμίροβιτς (71′ Πέτερσεν), Χέλερ.

Μπορούσια Ντόρτρμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτζ, Τσαν, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Ντιλέινι (60′ Νταχούντ), Μπραντ (46′ Μπέλιγκχαμ), Ρέινα (70′ Ρέινιερ), Ρόις (60′ Μουκοκό), Σάντσο, Χάαλαντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ