ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η καλύτερη 11άδα του Κάραχερ είχε τρανταχτές απουσίες!

Ο Τζέιμι Κάραχερ κλήθηκε να διαλέξει τους 11 καλύτερους παίκτες που έχει αγωνιστεί δίπλα τους, αλλά... ξέχασε όνομα όπως ο Ρούνεϊ, ο Λάμπαρντ και ο Σκόουλς.

Η καλύτερη 11άδα του Κάραχερ είχε τρανταχτές απουσίες!

Αν μη τι άλλο ο Τζέιμι Κάραχερ διέγραψε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Συνυφασμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της, βέβαια, με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο παλαίμαχος Άγγλος στόπερ αγωνίστηκε για 17 σερί χρόνια με τους «κόκκινους», όντας από τους θρύλους της ομάδας. Πλέον, από τη θέση του σχολιαστή σε αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο προσπαθεί να κρατήσει μια πιο αντικειμενική στάση. Γι’ αυτό άλλωστε και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σχολιαστές στο Νησί. Βέβαια, πολλές φορές οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα. Κάτι που φάνηκε όταν του ζητήθηκε να φτιάξει την καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του.

Ο Κάραχερ μίλησε στο podcast του επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ομάδων της Premier League, Γιαν Έγκε Φιόρτοφτ, όπου του ζητήθηκε να διαλέξει τους 11 καλύτερους συμπαίκτες του. Βέβαια, ο παλαίμαχος Άγγλος στόπερ… ξέχασε ένα σωρό παίκτες θρύλους για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί στις επιλογές του δεν υπήρχε κανείς εκ των Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ, Πολ Σκόουλς και Γουέιν Ρούνει. Τέσσερις παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Νησί και ήταν μάλιστα και συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας. Μάλιστα ο ίδιος διάλεξε έναν παίκτη, με τον οποίο αγωνίστηκαν μόλις μια φορά μαζί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κάραχερ

Ποιους επέλεξε τελικά ο Κάραχερ

Στο τέρμα διάλεξε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Σίμαν, βάζοντας ως δεύτερη επιλογή τον Πέπε Ρέινα. Δεξιά στην άμυνα τοποθέτησε τον άσπονδο… φίλο του πλέον, Γκάρι Νέβιλ, ενώ αριστερά τον Άσλει Κόουλ. Στα στόπερ του ζητήθηκε από τον Φιόρτοφτ να συμπεριλάβει τον εαυτό του κι έναν παρτενέρ. Αυτός που διάλεξε ήταν ο Σάμι Χίπια, με τον οποίο άλλωστε ήταν κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη Λίβερπουλ για αρκετά χρόνια.

Και τα χαφ του βέβαια είχαν έντονο «κόκκινο» χρώμα. Κι αυτό γιατί και εκεί επέλεξε δύο πάλαι ποτέ συμπαίκτες του στην ομάδα του Μέρσεϊσάιντ. Πρώτος είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, τον οποίο αποθέωσε για την καριέρα του. Παράλληλα, δε τόνισε ότι μπορεί να γίνει και εξαιρετικός προπονητής. Δίπλα του τοποθέτησε τον θρυλικό αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. Τον άνθρωπο με τον οποίο αγωνίστηκαν παρέα στην ομάδα για 15 ολόκληρα χρόνια. Όπως ανέφερε δεν είχε καμία αδυναμία ως ο παίκτης, ενώ τον χαρακτήρισε τον πιο ολοκληρωμένο Άγγλο παίκτη της εποχής του.

Δεξιά στη μεσαία γραμμή έβαλε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τον οποίο είπε ότι είναι από τους πιο υποτιμημένους ποδοσφαιριστές. Στο αριστερό άκρο έβαλε τον Τζον Μπαρνς, με τον οποίο βέβαια είχε αγωνιστεί μόλις μια φορά! Ωστόσο, όπως τόνισε ήταν ένας από τους καλύτερους Άγγλους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Τέλος, ως επιθετικό δίδυμο έβαλε τους Λουίς Σουάρες και Μάικλ Όουεν, κάνοντας λόγο για δύο ξεχωριστούς παίκτες με εκπληκτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ