ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάνει άμεσα επέμβαση στο γόνατο ο Ράμος!

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Σέρχιο Ράμος αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να κάνει επέμβαση στο γόνατο.

Κάνει άμεσα επέμβαση στο γόνατο ο Ράμος!

Το ένα κακό μετά το άλλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη “βασίλισσα” δεν έφτανε μόνο ο μυϊκός τραυματισμός του Εντέν Αζάρ που θα τον κρατήσει στα “πιτς” για έξι εβδομάδες. Ήρθε και αυτός του Σέρχιο Ράμος στο γόνατο με τον Ισπανό στόπερ να μένει και αυτός για έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όμως, ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας; Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ πρέπει να μπει για επέμβαση στο γόνατο. Όχι κάτι τόσο δραματικό ή σοβαρό όσο ακούγεται. Αλλά πρέπει να υπάρξει καθαρισμός σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλάνε για απουσία της τάξεως των έξι με επτά εβδομάδων. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ράμος θα λείψει από το πρώτο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, θα χάσει τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα με: Ουέσκα, Χετάφε, Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο, Έλτσε και Θέλτα.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ! Και τώρα τι γίνεται χωρίς τον Ράμος;

Και τώρα τι γίνεται χωρίς τον Ράμος;

Δεν είναι μία απλή απουσία. Ή μία μεγάλη απουσία για την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μερένχες” φέτος δεν τα πάνε τόσο καλά. Βασικά δεν τα πάνε καθόλου καλά. Στο Κύπελλο η πορεία τους σταμάτησε σε μία ομάδα της τρίτης εθνικής, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του για τη διεκδίκησή του.

Ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι απλά ένας πολύ καλός αμυντικός. Είναι εκείνος που θα βάλει τις φωνές για να “ξυπνήσει” τους συμπαίκτες του όποτε πρέπει. Είναι εκείνος που θα πέσει πρώτος στη “φωτιά” ή θα κάνει δηλώσεις μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ή μία κακή εμφάνιση. Οπότε η απώλειά του για ένα τόσο καθοριστικό χρονικό διάστημα δεν είναι απλά μεγάλη. Είναι τεράστια για τη “βασίλισσα”. Μένει να δούμε πως θα καταφέρει -αν τα καταφέρει- ο Ζινεντίν Ζιντάν να καλύψει το κενό του με επιτυχία.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι εδώ που τα λέμε. Όμως, ο “Ζιζού”, όπως και η ομάδα του έχουν δείξει ότι λειτουργούν καλύτερα υπό μεγάλη πίεση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ