ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Τούχελ θέλει στόπερ και κοιτάει προς… Γερμανία μεριά!

Ο Τόμας Τούχελ έχει ζητήσει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της Τσέλσι και ήδη έχει τρεις στόχους από την Bundesliga, την οποία ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά.

Ο Τούχελ θέλει στόπερ και κοιτάει προς… Γερμανία μεριά!

Ο Τόμας Τούχελ έχει καταφέρει να αλλάξει την Τσέλσι προς το καλύτερο στις λίγες εβδομάδες βρίσκεται είναι στον πάγκο της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Γερμανός τεχνικός παραμένει αήττητος. Μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα του παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Μια επίδοση που είχε να συμβεί εδώ και σχεδόν 17 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο τελευταίος προπονητής των «μπλε» που κράτησε το μηδέν στα πρώτα τρία ματς του ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο τον Αύγουστο του 2004. Ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει από νωρίς στα βαθιά, αλλά αντέχει. Μάλιστα, επανάφερε τους Λονδρέζους στην πρώτη τετράδα της Premier League, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Ωστόσο, ο Τούχελ έχει το βλέμμα του και στο μέλλον. Άλλωστε, ο ίδιος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας με σκοπό να κατακτήσει τίτλους. Γι’ αυτό και ήδη αναζητά διορθωτικές κινήσεις για να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας. Ήδη, έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα του την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Bild», ο 47χρονος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις αμυντικών. Όλοι τους αγωνίζονται στην Bundesliga, το πρωτάθλημα της πατρίδας του δηλαδή, το οποίο ξέρει όσο κανένα άλλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τούχελ

Η τριάδα που έχει στο στόχαστρο ο Τούχελ

Ντάβιντ Αλάμπα και Νίκλας Ζούλε της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και ο Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας είναι οι τρεις που έχει στο στόχαστρο ο Γερμανός τεχνικός. Όλοι τους, λίγο πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στις ομάδες τους μετά το καλοκαίρι. Εξάλλου, το συμβόλαιο του πρώτου με τους Βαυαρούς λήγει το καλοκαίρι και δεν θα ανανεώσει. Άρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει. Ωστόσο, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη για τους «μπλε», καθώς ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Όσον αφορά τον Ζούλε, εκείνος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Η «Bild», όμως, αναφέρει πως αν δεν ανανεώσει τη συμφωνία του μαζί της το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να πωληθεί, για να μη χαθεί ως ελεύθερος του χρόνου. Τέλος, ο Ουπαμεκανό αποτελεί «μήλον της έριδος» για αρκετές κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Ήδη το όνομα του βρίσκεται εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέρεται να έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ