ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

O Βαράν έσωσε τη Ρεάλ από νέο κάζο (vid)

Αν και η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Ουέσκα, κατόρθωσε με 2 γκολ Βαράν να κάνει την ολική ανατροπή.

O Βαράν έσωσε τη Ρεάλ από νέο κάζο (vid)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε από την Ουέσκα στο στάδιο “Ελ Αλκοράθ”. Χάρη στον Ράφαελ Βαράν γλίτωσε από νέα βαθμολογική απώλεια κερδίζοντας με ανατροπή (2-1) την ουραγό της βαθμολογίας. Έτσι πλησίασε στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία όμως μετράει 2 παιχνίδια λιγότερα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα της Ουέσκα, η Ρεάλ ανέλαβε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Η πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα και η έλλειψη ταχύτητα στην κυκλοφορίας της μπάλας καθιστούσε ακίνδυνη τη “βασίλισσα”. Επιπλέον, οι κάκιστες επιλογές του Βινίσιους σπαταλούσε τις όποιες προϋποθέσεις των γηπεδούχων για ένα γκολ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία πραγματοποιήθηκε στο 33ο λεπτό, με τον Φερνάντεζ να εξουδετερώνει το μακρινό σουτ του Μπενζεμά. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάτησε ποτέ με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ουέσκα αιφνιδίασε τη Ρεάλ. Ειδικότερα, απορροφώντας το πρέσινγκ ψηλά της αντιπάλου της, βγήκε στην κόντρα επίθεση και με ένα φοβερό σουτ του Γκαλά στο 47ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Ο Ράφαελ Βαράν το πήρε πάνω του

Οι γηπεδούχοι, είχαν το μομέντουμ και πήγαν να το αξιοποιήσουν ένα λεπτό αργότερα. Για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύτηκαν τα κένα που δημιουργούνταν από τα ανεβάσματα των μπακ της Ρεάλ αλλά είδαν το δοκάρι να σταματάει το 2ο γκολ τους.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι “μερένχες” βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό μετά από φάουλ του Μπενζεμά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Βαράν πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στη Ρεάλ, η οποία απείλησε εκ νέου στο 59΄με τον Ασένσιο.

Η Ουέσκα δεν τα παρατούσε και πλησίασε στο γκολ στο 63΄αλλά ο Κουρτουά απάντησε με εμφατικό τρόπο στην κεφαλιά του Μιρ. Αυτή φάση, πάντως, ήταν η εξαίρεση σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ζιντάν έφτασε μία ανάσα από την ολική ανατροπή στο 68ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και πλασέ του Μπενζεμά που απέκρουσε ο Φερνάντεζ.

O Γάλλος φορ νικήθηκε για 2η φορά από τον κίπερ της Ουέσκα στο 77ο χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία.  Η προσωπική τους μονομαχία είχε ξεκάθαρο νικητή. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε μία νέα απόκρουση του Φερνάντεζ σε νέο μακρινό σουτ του Γάλλου φορ.

Ο Φερνάντεζ λύγισε τελικά στο 84ο λεπτό από τον Βαράν. Ο Γάλλος στόπερ μετά από στημένη φάση πήρε ξανά ένα ριμπάουντ και διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του. Έτσι, χάρισε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ