ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Τσέλσι έδωσε γροθιά στο μαχαίρι και βλέπει… αστέρια!

Η Τσέλσι ζορίστηκε κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά με ήρωα τον Ζορζίνιο πέρασε από την έδρα των «λεπίδων» (2-1) και ονειρεύεται Champions League.

Η Τσέλσι έδωσε γροθιά στο μαχαίρι και βλέπει… αστέρια!

Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά, αλλά η Τσέλσι με Τούχελ είναι… αλλιώς. Οι «μπλε» πέρασαν και από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1), έμειναν για τέταρτο σερί ματς αήττητοι με τον Γερμανό στον πάγκο και κάνουν πλέον «όνειρα» για Champions League. Εξάλλου, βρίσκονται πλέον μόλις στο -1 από την 4η Λίβερπουλ, που παραπαίει. Ήρωας για τους Λονδρέζους ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 57′, ο Μάουντ το άλλο γκολ. Με απίστευτο αυτογκόλ του Ρούντιγκερ είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι «λεπίδες».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα και να «καίει» στο πρώτο μέρος

Η Σέφιλντ μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει την Τσέλσι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο ΜακΜπέρνι βρήκε με κάθετη τον Μπερκ στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι «μπλε» απάντησαν στις ευκαιρίες στο 6′. Ο Βέρνερ πλάσαρε τον Ράμσντεϊλ, αλλά ο Μπάσαμ πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά.

Από τη μεριά της η ομάδα του Τόμας Τούχελ πήρε την κατοχή. Χωρίς όμως να δημιουργεί ουσιαστικά επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των «λεπίδων». Από την άλλη οι γηπεδούχοι έκλειναν τους χώρους και προσπαθούσαν να βρουν τη στιγμή τους στην κόντρα. Όλα αυτά μέχρι και το 43′, όταν η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Βέρνερ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε στον Μάουντ, που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0! Τσέλσι

Ένα τρελό, τρελό τρίλεπτο

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, η Σέφιλντ ξεκίνησε καλύτερα και ευτύχησε μόλις στο 54′ να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ρούντιγκερ μπερδεύτηκε με τον Μεντί και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε ανύποπτη φάση, κάνοντας το 1-1! Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν άντεξε παρά για τρία λεπτά. Κι αυτό γιατί ο Ράμσντεϊλ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Βέρνερ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ζορζίνιο έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τσέλσι.

Ο ρυθμός έπεσε από εκείνο το σημείο κι έπειτα, με την Τσέλσι να πλησιάζει στο γκολ στο 67′. Έπειτα από κόρνερ, ο Αθπιλικουέτα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρούντιγκερ δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ουσιαστικά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μεντί. Παραλίγο μάλιστα να καταφέρει να ισοφαρίσει στο 96′, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας απέκρουσε το γυριστό του Σαρπ. Έτσι κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά, με την Τσέλσι να φτάνει στο τρίτο της σερί τρίποντο με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο.

Με τη νίκη αυτή οι «μπλε» έφτασαν τους 39 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές κι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον βρίσκονται μόλις στο -1 από την τέταρτη Λίβερπουλ και κάνουν «όνειρα» για Champions League. Από την άλλη οι «λεπίδες», που ηττήθηκαν για 18η φορά τη φετινή σεζόν, έμειναν στους μόλις 11 βαθμούς μετά από 23 ματς και δύσκολα θα παραμείνουν στην Premier League και την επόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπογκλ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Μπράιαν (68′ Σαρπ), Λοβ, Νόργουντ (86′ Μπρούστερ), Λούνστραμ, Φλεκ, ΜακΜπέρνι, Μπερκ (62′ ΜακΓκόλντρικ).

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικοθέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ (62′ Μάρκος Αλόνσο), Μάουντ, Βέρνερ (75′ Καντέ), Ζιρού (62′ Χάντσον-Οντόι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ