Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζινιάκ έστειλε την Τίγκρες στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων! (pics)
Κόσμος

Ο Ζινιάκ έστειλε την Τίγκρες στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων! (pics)

Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στην Αμερική μιας και με δικό του γκολ έστειλε την Τίγκρες στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων.

07.02.2021 | 22:50

Ένας Γάλλος γράφει ιστορία στην Αμερική! Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη με τη φανέλα της Τίγκρες. Ο 35χρονος επιθετικός έγραψε το τελικό 1-0 στον ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων αποκλείοντας την Παλμέιρας! Θυμίζουμε πως στη βραζιλιάνικη ομάδα προπονητής είναι ο Αμπέλ Φερέιρα που είχε περάσει κι από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η Παλμέιρας είχε κατακτήσει πρόσφατα το Κόπα Λιμπερταδόρες και ήταν φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο, η ομάδα από το Μεξικό είχε ήρωα τον Ζινιάκ και έγραψε ιστορία! Έγινε η πρώτη ομάδα από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική που φτάνει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Παράλληλα, ο Ζινιάκ συμπλήρωσε 23 εμφανίσεις στις οποίες έχει βρει δίχτυα 17 φορές! Παρά το ότι βρίσκεται στα 35 του χρόνια, ο Γάλλος αποτελεί παίκτη-βαρόμετρο στην Τίγκρες. Δεν είναι ψέμα άλλωστε ότι είναι μια από τις εμβληματικότερες παρουσίες της ομάδας στην οποία ανήκει από το 2015.

Το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Αλ Αχλί. Η λογική λέει ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα περάσει και θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του Concacaf Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

https://twitter.com/QFA_EN/status/1358508641972850688

https://twitter.com/BabaGol_/status/1358506891211595777

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version